![]() |
Ja myślę że w temacie budowy nowej drogi do hospicjum powinni najpierw wypowiedzieć się członkowie stowarzyszenia "Puławianie". Żeby później nie było że trzeba zabytkowe drzewo wyciąć i budowę wstrzymają :). Ja tylko ostrzegam i dmucham na zimne. A tak całkiem serio fakt dzieciaków mnóstwo, samochody jeżdżą, dziwne że jeszcze do tej pory nic się tam nie stało. Droga dojazdu do hospicjum powinna być zrobiona 10 lat temu.
|
![]() |
Nie było skateparku źle. Jest skatepark źle. Gdzie młodzież dzieci mają spędzać wolny czas? Przed komórkami i z używkami ? Gdzie mają wchodzić i wychodzić na skatepark? Chyba logiczne że furtkami. Chyba że ktoś uważa że mają skakać przez płot ? Proponuje pani prezes by jeździć wolniej i by z panią Bożena Krygier zrozumiała potrzeby dzieci,młodzieży, rodziców. Czy obie panie nie wiedzą co to jest niezbędna potrzeba rekreacji i aktywnego spędzania wolnego czasu?
|
![]() |
Znowu Bożena Krygier błysnęła. Może jakaś propozycja korzystnego dla dzieci rozwiązania sprawy w miejsce wszchobecnej i płytkiej krytyki?
|
![]() |
Przez 12 lat nie dało się odlesić terenu pod droge. Obecnie, po 12 latach to się udało. A prezeska narzeka. Zgroza.
|
![]() |
Drogi Mieszkańcu081984. W sprawie do której z uśmiechem nawiązujesz członkowie Stowarzyszenia "Puławianie" bezskutecznie apelowali i składali petycje do władz miejskich kiedy pierwsza część budynku była w fazie projektowania, a projektowanie części drugiej nawet się nie rozpoczęło. Ale kto by tam sobie zaprzątał głowę sprawdzaniem faktów sprzed 5-6 lat :-)
|
![]() |
Chodnika i ścieżki rowerowej nie można zrobić ? Z tego co widać na zdjęciu jest miejsce .
|
![]() |
Czy Tylko jedna jest furtką? Już bez przesady, chyba można wchodzić i wychodzić głównym wejściem. Ten plac usytuawany jest na osiedlu i wiadomo, że jest problem z parkingiem. Nic się nie dzieje jak auta stoją a po drugie wiadomo, że jak auto skręca w tą uliczkę to nie ma prędkości nie wiadomo jakiej!!!! Zresztą, przecież małe dzieci na taki plac chodzą ze starszym opiekunem to chyba on jest widoczny!!! Nie wyolbrzymiajmy problemu.. A jeśli chodzi o odlesienie to w tamtym czasie chyba rządził niezastąpiony J. Grobel- może jego zapytać podczas sesji co zrobił w tamty czasie w tej sprawie? Bo zaraz będzie Maj winny....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|