![]() |
Zarabiam ponad 7000 funtów miesiecznie na pelny etat. Wciaz slysze, jak inni ludzie mówia mi, ile pieniedzy moga zarobic online, wiec postanowilem to sprawdzic. Cóz, wszystko to bylo prawda i calkowicie zmienilo moje zycie.
To tam zaczalem...........>>>> www.Money46.com
|
![]() |
W uznaniu wieloletnich zasług ciężko pracującego na rzecz Puław pana prezydenta Grobla, proponuję zmienić nazwę owego miejsca z Maćkowy na Groblowy Dół...
|
![]() |
Zapomniał pan panie redaktorze dopisać że artykuł sponsorowany, sfinansowany z budżetu KWW
|
![]() |
á propos to kto i dlaczego zasypał Maćkowy Dół i czy nie warto byłoby go odtworzyć?
|
![]() |
Zarabiam 8000 funtów co miesiąc. Odłożyłam 100000 funtów.nie sprawdzałam nigdy żadnych linków.
|
![]() |
Oj Panie Grobel a może prom kosmiczny i loty w kosmos.Robi pan z ludzi głupków.W centrum nie można się doprosic o remont tego pożal się Boże skweru i placu zabaw na którym nic nie ma i wiecznie zasrany.
|
![]() |
Przede wszystkim to zrobić drogę dojazdową to raz dwa zrobić jeszcze parę takich wiat jak ta co stoi z ławeczkami ze stołami a dodatkowo koło każdej wiaty palenisko na grilla by letnią porą jak kogoś najdzie a nie ma samochodu mógł sobie wziąć grilla, karku, zimne piwko i przyjść pogrilować ze znajomymi. Oczywiście koniecznie zezwolić na legalne picie piwa w tym miejscu. Takie miejsce by się przydało w Puławach
|
![]() |
Ale wariatów z nas robią urzedasy Groblowa! Ha ha już widzę jak te obiecanki realizują?! Sama hala dla witaszka chyba z 80 baniek! Ciekawe skąd wezmą na Groblowy dołek i te inne obiecanki cacanki....
|
![]() |
Ale wariatów z nas robią urzedasy Groblowa! Ha ha już widzę jak te obiecanki realizują?! Sama hala dla witaszka chyba z 80 baniek! Ciekawe skąd wezmą na Groblowy dołek i te inne obiecanki cacanki....Jak dla Witaszka? przecież to dla nas wszystkich mieszkańców |
![]() |
Temat pumptracka w Maćkowym Dole był już dawno poruszany i jest to znakomity pomysł do spędzania czasu na świeżym powietrzu dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Na takie pomysły nie powinno brakować funduszy.
Dodam że nie mam zamiaru głosować na pana Grobla w zbliżających się wyborach
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|