Przecież na zdjęciu jest błoto a nie węgiel...
|
|
Fotka jest chyba z budowy drugiej hali sportowej, może zrobią w niej składzik węglowy żeby bezczynnie nie stała
|
|
Przecież na zdjęciu jest błoto a nie węgiel...Jak już będziesz tam gdzie się wybierasz, to kup tańsze niż w Polsce, okulary. Na zdjęciu jest węgiel. Czarny. |
|
Całe życie człowiek się uczy , dowiaduje nowych rzeczy np. że jest" węgiel czarny" . Znałem tylko kamienny i brunatny ,a to na zdjęciu to ziemia z wykopuPrzecież na zdjęciu jest błoto a nie węgiel...Jak już będziesz tam gdzie się wybierasz, to kup tańsze niż w Polsce, okulary. Na zdjęciu jest węgiel. Czarny. |
|
A gdzie są te wykopy? Wielu będzie ci wdzięcznych za podanie adresu lub kontaktu. Jak się jeździ to często widać tabliczki z napisem: ziemię z wykopu przyjmę ".Całe życie człowiek się uczy , dowiaduje nowych rzeczy np. że jest" węgiel czarny" . Znałem tylko kamienny i brunatny ,a to na zdjęciu to ziemia z wykopuPrzecież na zdjęciu jest błoto a nie węgiel...Jak już będziesz tam gdzie się wybierasz, to kup tańsze niż w Polsce, okulary. Na zdjęciu jest węgiel. Czarny. |
|
Pod zdjęciem pisze " (fot. Archiwum) "- coś tam wspomniałeś wyżej o okularachA gdzie są te wykopy? Wielu będzie ci wdzięcznych za podanie adresu lub kontaktu. Jak się jeździ to często widać tabliczki z napisem: ziemię z wykopu przyjmę ".Całe życie człowiek się uczy , dowiaduje nowych rzeczy np. że jest" węgiel czarny" . Znałem tylko kamienny i brunatny ,a to na zdjęciu to ziemia z wykopuPrzecież na zdjęciu jest błoto a nie węgiel...Jak już będziesz tam gdzie się wybierasz, to kup tańsze niż w Polsce, okulary. Na zdjęciu jest węgiel. Czarny. |
|
Czyli nie podasz adresu ? Chytrus z ciebie. Sam wszystko dla siebie:)Pod zdjęciem pisze " (fot. Archiwum) "- coś tam wspomniałeś wyżej o okularachA gdzie są te wykopy? Wielu będzie ci wdzięcznych za podanie adresu lub kontaktu. Jak się jeździ to często widać tabliczki z napisem: ziemię z wykopu przyjmę ".Całe życie człowiek się uczy , dowiaduje nowych rzeczy np. że jest" węgiel czarny" . Znałem tylko kamienny i brunatny ,a to na zdjęciu to ziemia z wykopuPrzecież na zdjęciu jest błoto a nie węgiel...Jak już będziesz tam gdzie się wybierasz, to kup tańsze niż w Polsce, okulary. Na zdjęciu jest węgiel. Czarny. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|