Nie jestem zbyt dobry z matematyki ale 100 gier planszowych za 37 tys zł to wychodzi 3 700 zł za jedną grę. Co to za gry planszowe? Za 100 zł za sztukę to ok ale 3700? Dajcie mi 20 tys ja kupię 100 gier i przyniosę sam.To jednak nie jesteś dobry z matematyki. Załamka
|
|
i jeszcze dorzućcie pani dyrektor z sp10 pieniądze na ksero, bo zabrała nauczycielom toner do ksero. Mojej znajomej dziecko ma opinię z poradni, jak sobie poradzi, jeśli będzie musiało przepisać najpierw wszystkie pytania z tablicy, a dopiero potem rozwiązać test? Ciekawi mnie tylko czy to inicjatywa pani dyrektor czy pan prezydent jej tak kazał
|
|
370 PLN za planszówkę też jest miłą kwotą, szczególnie dla sprzedawców
|
|
Dopłata do kumunikacji z budżetu miasta z roku na rok wyższa. Czyli już widać efekty pracy nowego zarządu :D
|
|
Szkoda, że już kolejny rok nikt nie wpadł na pomysł aby zrobić spowalniacze drogowe na "obwodnicy Puław" tj ul. Sosnowej. Może w końcu skończyłyby się tam wyścigi samochodowe i motocyklowe. Ulica Sosnowa jest niesamowicie ruchliwą ulicą, gdzie regularnie samochody pędzą ile się da. Czasem Wyjazd z ulicy Bernaciaka "Orlika", to loteria czy nie trafi się na jakiegoś wariata pędzącego pod górę. Coraz więcej bloków i coraz większy ruch.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|