Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Puławy. Pasażerów MZK przybyło, ale spółka notuje straty

Utworzony przez Cztyelnik, 9 października 2022 r. o 13:07 Powrót do artykułu
Czyli na koniec roku 3 miliony straty będzie. Bardzo ładny wynik. Gratulacje dla pani Prezes i pana Prezydenta.
Odpowiedz
Ładny wynik? Gratulacje dla prezydenta? Uśmiałem się jak norka..
Odpowiedz
W ciągu dnia 60% emek w strone kolejowej wozi powietrze . To jest polityka poprawy funkcjonowania MZK? Gratulujemy.
Odpowiedz
Ładny wynik? Gratulacje dla prezydenta? Uśmiałem się jak norka..
 Pimpek - to przecież smutna ironia. Rozłożą tą firmę na łopatki. Przecież tam nikt nie ma pomysłu ja to naprawić.
Odpowiedz
Prezydentowi Majowi nie zależy na komunikacji miejskiej, jest to dla niego jak wrzód na... Chyba będzie woził mieszkańców rikszą.
Odpowiedz
W Janowcu zrezygnowano z dowożenia dzieci przez MZK i zaoszczędzono w ten sposób sporo kasy, ok 40%. To jest droga dla gmin szukających oszczędności na dowozach.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...