Radny po prostu podłapał żywy temat i chciał zaskarbić sobie najliczniejszą niszę wyborczą. Teraz tak najłatwiej - chcesz zyskać głosy? Zrób coś dla parafian! Oj mali ci radni, mali!
|
|
Przesiąść się na rowery.Zdrowo,ekologicznie,bez smogu. |
|
marne inicjatywy głosów nie dadzą |
|
Oddać plac w centrum miasta dla szkół nauki jazdy to trzeba mieć ...
|
|
Czy radny Matras nie ma innych problemów jak organizacja parkingu na niedzielną mszę? O to powinien się zatroszczyć ksiądz, a nie radny. Jest wiele innych problemów, jak np długi w blokach socjalnych na ul. Romów... Niech Pan pomoże radnemu Majowi w poradzeniu sobie z tym poważnym problemem dla miasta, a nie takimi bzdeatmi.
|
|
Radny Matras to niech Włostowicami się zajmie. Kadencja jeszcze nie minęła, na kampanię wyborczą jeszcze będzie czas.
|
|
Panie Matras a jak tam smog na Włostowicach. Ministra z pana ugrupowania chce wprowadzić opłatę 30zł za wjazd do miasta samochodem a pan o parking dla parafii się awanturuje.
|
|
Dzisiaj jest tyle kościołów i droga do nich jest taka bliska że można cztery litery przenieść te kilkadziesiąt metrów na dwóch nogach , a jak ktoś nie ma jednej to zapewne ma wózek inwalidzki - bo na noszach raczej nikogo do kościoła nie przynoszą. Ja jak byłem młody to do kościoła miałem drogą 4 kilometry a przez pola 3.
Dzisiaj mam jakieś 300 metrów i byłoby grzechem gdybym jechał do świątyni autem.
Żeby było jasne należę do elektoratu tej twórczej części PiS ale mnie mierzi ta część ,którą nazywam zakalcem który jest na poziomie moherowej babki która co dzień czyta Pismo Święte tyle że nic z tego nie rozumie.
Ten też pewnie nie odbiega od byłej posłanki Wróbel.
|
|
Chcieliście młodych radnych, że niby wniosą świeży powiew do Puław to macie. Prezydent Janusz Grobel ma zapewnioną kolejną kadencję - wystarczy, że po prostu wystartuje. Młodzi radni z PiS - weźcie sie do prawdziwej działalności dla ludzi, a nie proponujecie głupoty. Parking pod parafią, ulicę Japońską, przebieranki w różne stroje, czytanki itp.
|
|
Dokładnie tak by się stało!
|
|
Czego można oczekiwać po młodziakach, którzy nie wiedzą co to ciężka praca. Całe swoje krótkie życie robili za aktyw partyjny. Potrafią tylko wianki po pomniki nosić i sztandary po kościołach.
|
|
Niedługo zechcą Niektórzy parkować w budynku Kościoła.
|
|
Kościół samochodowy, może w PPNT, jak kino :)))
|
|
Ach ci radni :(
|
|
No tak wierni to nie mieszkańcy Puław.
|
|
Dobrze że starsi radni tacy merytoryczni. Szczególnie ten jeden z po którego aktywność pozostawia wiele do życzenia...
|
|
Pan wierny matras może zaparkować pod URZĘDEM GMINNY MIASTO PUŁAWY jeżeli znajdzie tam miejsce dla swojego pojazdu mechanicznego i nie jest pod wpływem alkoholu i innych środków bo to jest niebezpieczne czego przykładem jest radny kwapiś . Może radny wybudować parking podziemny w okolicach kościoła aby kler i parafianie mili gdzie zaparkować . Tworzenie patologii jest powszechnie znane.
|
|
???
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|