Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Puławy. Związkowcy nazwali ronda na S12, a MOSiR - ulicę

Utworzony przez Kroll, 29 sierpnia 2021 r. o 09:45 Powrót do artykułu
Ja mam pytanie do wielkich państwa radnych- wybitnych samorządowców! Kiedy i czy brali pod uwagę inne zgłoszone przez ludzi propozycje nazw rond? Czy tylko ochoczo i natychmiast przyjęli wytyczne działaczy związkowych?
Odpowiedz
To teraz związkowcy nazywają ulicę? Ok. Dobra zmiana. Proponuję żeby związkowcy też przygotowali budżet Puław oraz wystawili Jasełka. W końcu związkowcy to ludzie z niebywałymi talentami i prawami.
 Wiem, że w obecnych czasach czytanie ze zrozumieniem tekstu pisanego jest dla wielu czynnością ponad ich siły. Ale jednak prosty tekst dziennikarski na kilkanaście wersów nie powinien stwarzać nikomu problemów - a jednak się okazje że stwarza. Napisz mi kolego gdzie jest napisane ze związkowcy nazwali ulicę? Bowiem w tekście jest o upamiętnieniu dwóch rond przez związki z Azotów, zaś nazwa ulicy została zgłoszona przez MOSiR. A tak wogóle to propozycje nazw ulic mogą zgłaszać wszyscy - czym związek zawodowy różni się od środowisk lewicowych czy narodowców którzy też są wymienieni że takie propozycje zgłaszali?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...