Ja mam pytanie do wielkich państwa radnych- wybitnych samorządowców! Kiedy i czy brali pod uwagę inne zgłoszone przez ludzi propozycje nazw rond? Czy tylko ochoczo i natychmiast przyjęli wytyczne działaczy związkowych?
|
|
To teraz związkowcy nazywają ulicę? Ok. Dobra zmiana. Proponuję żeby związkowcy też przygotowali budżet Puław oraz wystawili Jasełka. W końcu związkowcy to ludzie z niebywałymi talentami i prawami.Wiem, że w obecnych czasach czytanie ze zrozumieniem tekstu pisanego jest dla wielu czynnością ponad ich siły. Ale jednak prosty tekst dziennikarski na kilkanaście wersów nie powinien stwarzać nikomu problemów - a jednak się okazje że stwarza. Napisz mi kolego gdzie jest napisane ze związkowcy nazwali ulicę? Bowiem w tekście jest o upamiętnieniu dwóch rond przez związki z Azotów, zaś nazwa ulicy została zgłoszona przez MOSiR. A tak wogóle to propozycje nazw ulic mogą zgłaszać wszyscy - czym związek zawodowy różni się od środowisk lewicowych czy narodowców którzy też są wymienieni że takie propozycje zgłaszali? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|