Nie głosujesz na PiS? G-dostaniesz, a może jeszcze na ciebie CBA naślą i prokuratora. Myślę, że Państwo według PiS to Stalinizm w Solidarnościowej formie. Byleby z Państwa wyciągnąć dla swoich. Głosujcie dalej na Prawicę.
|
|
i teraz mieszkańcy gmin co dostali 0 złotych dotacji będą wilkiem patrzeć na mieszkańców gmina co dostali PLN. Tak się robi politykę wg PiS skłócić. Skłoconym głupim narodem łatwiej rządzić
|
|
Panie wojcie z Konskowoli - ja powiem panu jakie są kryteria, miałby pan legitymację partyjna PiS to dotacje by pan dostał. Proste. Wojcie Kurowa, panie Małecki, jaki jest pan niezależny włodarz. Śmiech.
|
|
To nie były pieniądze dla wójtów, tylko dla mieszkańców. Mieszkańcy powinni "podziękować" za to obecnemu rządowi przy najbliższych wyborach.
|
|
Gmina ma za dużo środków skoro stać ja na budowę stadionu w Gołębiu . Nie ma kasy to nie będzie kolejnych bezmyślnych inwestycji .
|
|
"Mnie do PiS-u nigdy nie było blisko i dzisiaj na pewno też nie jest. Wydaje się więc, że teza o tym, że te relacje miały kluczowe znaczenie jest chybiona. Raz się wygrywa, raz się przegrywa – komentuje Jan Gędek, wójt Janowca. – Oczywiście cieszę się, że ważny projekt dotyczący oczyszczalni ścieków otrzymał wsparcie. To dobra wiadomość dla naszych mieszkańców. Dla mnie to przede wszystkim dodatkowa praca, ale chętnie się jej podejmę – dodaje wójt."
Rozumiem, że pan poseł Krzysztof Szulowski z PISu nadal mieszka w Janowcu, a więc ocena sytuacji przez pana wójta ma się chyba nijak do klucza, według którego nasze wspólne Polaków pieniądze zostały "sprawiedliwie" podzielone.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|