Ludzie!!! Mieszkancy!!! to jest ostatni moment zeby cos zrobic !!! mase kasy ma trafic do lubelskiego a Pulawy jak zwykle zostana pominiete!!! Dlaczego? bo Maj nie jest w stanie wyllobowac nam tych pieniedzy. On tego po prostu nie potrafi nie ma odpowiednio ulozonych stosunkow z wladzami wyzszymi i nie ma mozliowsci zeby to zmienic!!! pokazal to zreszta juz wielokrotnie. Dlatego teraz jedyna opcja to no sorki ale usuniecie go ze stanowiska, mamy szanse zdobyc potezne pieniadze na rozwoj miasta na rozwoj przedsiebiorcoww na pomoc zwyklym ludziom i sie odkuc po tej zarazie ale z takim "przywodca" to jest niemozliwe. Gowno mnie obchodzi ze bede tu jego trolle minusowac klapac jadaczka o tym ze uklady partyjne itd!!! To moze trzeba dla dobra miasta zgiac kark i sie dogadac z tymi partyjniakami bo na tym polega polityka??? A nie tylko drzec jape ze mnie potrakotwali niesprawiedliwie bo taki jestem wspanialy i bezpartyjny! Skutecznosc sie liczy w polityce panie Maj i tylko to a swoja niezaleznosc to se pan mozesz wiesz pan co jak traca na tym zwykli obywatele i miasto!!! Dosc tego!!! A teraz dawajcie pakuly koziki kuszyki i zakrzeskie minujuscie piszcie pochlebne wladzy komentarze i dalej zaklinajcie rzeczywistosc!!!
|
|
O proszę widze ze pisowscy radni już ciśnienia nie trzymają.
adamku powiedz szczerze ludziom że to wcale nie chodzi o żadne dobro miasta tylko o kolejne stołki dla waszych!
Przecież gdybyście się pozbyli Maja to w urzędzie miasta i spółkach zatrudnicie już wszystkich członków swoich rodzin.
Aha i gdyby wam adamku tak zależało na dobru miasta i jego mieszkańców to robilibyście wszystko żeby Puławy dostawały pieniądze.
A wy działacie według starej metody im gorzej tym lepiej.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|