Z Pini Polonia (ubojnia świń) koło Kutna jest to samo. Ale nic nie zrobią. Facet ma opinię mafioza więc pewnie kupił odpowiednich ludzi.
|
|
A to lekarz weterynarii jest od tego?
|
|
A to lekarz weterynarii jest od tego? |
|
A jak miały zareagowć pracują od 7 do 15. To nie AZOTY że ruch ma być ciągły... Ty chcech mieć 11 listopada wolne od pracy a oni co? Przyjechaliby, popatrzyli i wrócili do tego Lublinka bo przecież nie wypompowaliby tego i nie zabrali ze sobą... Dobrze że są jakieś dowody na ten proceder, kiedyś im sie dobiorą. Nie można wszystkiego na hura robić bo to będzie samozapłon. Macie Radnego, Radny do Rady i do Wójta pisemka, będą musieli to wyjaśnić... niestety biurokracja ale innego wyjścia nie ma. Kropla drąży skałę. Napiszcie petycje do Rady, do wodociągów puławskich no i macie przecież taki skarb u siebie jak Panią Minister ona tez ma swoje biuro... Radio, telewizja to wszystko chwilowe a papier to jest papier. Cierpliwości życzę w dażeniu do celu... |
|
?!?!?!?
|
|
hallooo a gdzie regulacje prawne w tym kraju :O musi coś takiego się stać, żeby w ogóle ruszyło opinię publiczną :/
|
|
A najprawdopodobniej ci wszyscy którym nie podoba się taki stan rzeczy zapewne finansują zasyfiałe rzeźnie, tak więc może zmienić taki stan rzeczy i nie być hipokrytą ?!?
YOUTUBE.COM - POZNAJ SWOJE MIĘSO
YOUTUBE.COM - MISTYCYZM 13 - WEGETARIANIZM
YOUTUBE.COM - HUNTER - IMPERIUM UBOJU
WEGETARIANIE.PL * VIVA.ORG.PL * PUSZKA.PL * WEGETRIANIE POLSKA - FACEBOOK.COM
|
|
A kto nadzoruje konrolę nad tymi służbami, gdzie Wójt,Starosta gdzie jest Wojewoda przecież jemu podlega WIOŚ ,,może ich wziąść za gardł''/ jak dojdzie do epidemi to wtedy zaczną szukać winnych.
|
|
Jedzenie miesa jest zle i tyle. Obejrzyjcie sobie na you tubie jak wyglada uboj tych biednych zwierzat. Z humanitaryzmem nie ma to nic wspólnego. Bol, polach, rozpacz, strach. Cierpienie to cierpienie, czy to człowiek czy zwierze, te podstawowe uczucia sa nam wspólne. Nie powinno sie zadawać takiego cierpienia żadnej żywej istocie. Moze krwi
|
|
Jedzenie miesa jest zle i tyle. Obejrzyjcie sobie na you tubie jak wyglada uboj tych biednych zwierzat. Z humanitaryzmem nie ma to nic wspólnego. Bol, polach, rozpacz, strach. Cierpienie to cierpienie, czy to człowiek czy zwierze, te podstawowe uczucia sa nam wspólne. Nie powinno sie zadawać takiego cierpienia żadnej żywej istocie. Moze krwi
|
|
o 3 tygodni jestem na wege + jajka i jest dobrze
Białko mozna dostarczać np pijąc WPC bez słodzikowe istnieją takie np e-protein z Lublina posiada w ofercie.
w tym kraju od lat będą PSL u władzy ( nie licząc teraz ) nie wprowadziło USTAWY ODOROWEJ
|
|
następny nawiedzony koleś z Końskowoli
|
|
a strażacy ręce w kieszeni i myślą co to za zmiana
|
|
30 zł ! To są kyrwa jakieś kpiny !
|
|
300 zł ! to są *** jakieś kpiny !!
|
|
Pracować to wszyscy by chcieli tylko zakładu nie . Obłuda ludzka nie zna granic . A ten radny z sieci to niech się jedynie w łeb
|
|
szczupak tam chodzi ?
|
|
jestem za
|
|
A ta konkurencja to nie śpi. Ja nie mogę. Nie od Pini Beef to, na pewno. Chcą po prostu oczernić firmę i tyle. Dla kogoś było wygodne zrobić taką awanturę i udać się do kłamstwa i działania w tak już radykalny sposób. Pracuję w Pini Beef i złego słowa bym nie powiedział o tej firmie. Wszytsko w tej firmie według Europejskich standardów i zgodnie z prawem!!
|
|
Konkurencja ni śpi i tyle. Nie było takiej sytuacji w Pini. Jestem pracownikiem i doskonale wiem. I takie ścieki to jest po prostu nierealne i nie do przemyślenia! Ja sobie chwalę Pini Beef. Porządna firma, która daje ludziom pracę, dobre warunki i wypłaty!
|
Strona 3 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|