Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Światłowód na ulicy jest, ale nie dla każdego

Utworzony przez Przyjaciel_lub_NIE, 26 września 2022 r. o 14:56 Powrót do artykułu
Ciekawe czy ten Pan - proponował tej "Firmie" - prywatne położenie światłowodu ? Tak płacę za położenie i firma robi od ręki !
Odpowiedz
Na szczęście po roku upominania się do mnie doprowadzili i mam już skrzynkę z światłowodem na słupie pod moim domem na mojej działce. Tylko zadzwonić i podłączają w domu.
Odpowiedz
ja też czekałem cierpliwie 2 rok na światłowzwód ale cierpliwośc sie skończyla wziałem sobie internet LTE  bez limitu danych w rózowej platformie i teraz niech sie fibe buja przez 2 lata na mnie nie zarobi ...
Odpowiedz
W tych przypadkach powiedzieli przynajmniej od razu że nie podłączą. Praktycznie będzie się kończył dal mnie chyba drugi rok wymiany uprzejmości i informacji z FIBEE i jej podwykonawcami. Otrzymywałem korespondencję jak najbardziej potwierdzającą podłączenie mojego adresu i sąsiada do światłowodu (Zarzeka gm. Wąwolnica) z tym, że maju br., potem że małe opóźnienie, potem, że do grudnia br. a w końcu 3 tygodnie temu sąsiad otrzymał z ust wykonawcy odpowiedź, że nie będą nas podłączali w tym projekcie, chyba że zapłacimy za łącze. Na moje zapytanie e-mailem w tej sprawie - otrzymałem odpowiedź, że tak - nie podłączą. Ewentualnie jak infrastruktura będzie rozbudowywana w ew. przyszłych projektach. Dla redakcji służę kopią całej korespondencji z tak niepoważną firmą jaką jest FIBEE. Rozgoryczony.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...