Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Tysiące wiernych modliło się w Wąwolnicy

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 5 września 2021 r. o 19:01 Powrót do artykułu
I życzę im zdrowia.
Odpowiedz
Ale że sztandar ludu pokazuje takie zdjęcia ?! Z których wynika, że katolicy to nie garstka głupich starców .... To nie po linii partii sponsorującej. Pan Szczęch jest chyba do odstrzału. W tvn tego nie zobaczycie.
Odpowiedz
Żałuję, że w tym roku nie mogłem być u Ukochanej Matki Bożej Kębelskiej. Cieszę się, że w tym roku pogoda dopisała i frekwencja też:) . Pozdrawiam serdecznie.
Odpowiedz
Ja, jak przystało na swiatłego i nowoczesnego obywatela  dziś walczyłem, ramię w ramię wraz ze strukturami UE, w ciemnogrodzie znaczy w Kraśniku o prawa homoseksualistów m.in. do adopcji dzieci.  Wczoraj we Włodawie witałem biedne dzieci, często sieroty z Afganistanu i Syrii. Na tygodniu byłem w Olsztynie na takiej sponsorowanej przez Niemców imprezie. 
Odpowiedz
Byłam w tamtym roku. Piękne przeżycie. Ludzi mniej, bo zakazy, ale i tak było wspaniale. :)
Odpowiedz
I życzę im zdrowia.
 Życzenia raczej potrzebne, bo grzeją się jeden na drugim w tłoku bez masek. 
Odpowiedz
Byłam w tamtym roku. Piękne przeżycie. Ludzi mniej, bo zakazy, ale i tak było wspaniale. :)
 Mają ludzie przeżycia z czegoś takiego. Poczują się w kupie i od razy pokazują, co to nie oni...  Jeden do drugiego - żadnego przestrzegania "zakazów" tutaj nie widać...
Odpowiedz
Ja, jak przystało na swiatłego i nowoczesnego obywatela  dziś walczyłem, ramię w ramię wraz ze strukturami UE, w ciemnogrodzie znaczy w Kraśniku o prawa homoseksualistów m.in. do adopcji dzieci.  Wczoraj we Włodawie witałem biedne dzieci, często sieroty z Afganistanu i Syrii. Na tygodniu byłem w Olsztynie na takiej sponsorowanej przez Niemców imprezie.
 To ma być pewnie prześmiewcze. I w domyśle - spędy pandemiczne ludzi wierzących w jakieś zaświatowe istoty są lepsze. Głupota takiego rozumowania polega na wmawianiu, że jak się nie wierzy w istnienie takich głupot jak wziebowzięta Maryja, to od razu trzeba być zwolennikiem adopcji dzieci przez homoseksualistów, chcieć przyjmowania "nachodźców" i robić wszystko za środki "odwiecznych wrogów". Tymczasem większość rozsądnych ludzi nie wierzy, że trzy osoby to jedna istota żyjąca itd., choć też woli zachować ostrożność w przekazywaniu chłopców na wychowanie męskim homoseksualistom, nadawaniu obywatelstwa przyjezdnym z zagranicy itd.  To właśnie PiS (jego ludzie u władzy) naprzyjmował wielu z zagranicy i obiecywał oraz dawał obywatelstwa, bierze chętnie środki z zagranicy/UE oraz angażował się chętnie w działania w Afganistanie i Syrii.
Odpowiedz
Żałuję, że w tym roku nie mogłem być u Ukochanej Matki Bożej Kębelskiej. Cieszę się, że w tym roku pogoda dopisała i frekwencja też:) . Pozdrawiam serdecznie.
 Spęd "polskiego katolicyzmu ludowego" jak to spęd - pewnie przy sposobności sporo głupot powiedziano, np. o cudach i o tym, że bez woli bożej nikogo choroba nie dotknie. Właściwie nie ma powodu, żeby się z tego cieszyć.
Odpowiedz
Ale że sztandar ludu pokazuje takie zdjęcia ?! Z których wynika, że katolicy to nie garstka głupich starców .... To nie po linii partii sponsorującej. Pan Szczęch jest chyba do odstrzału. W tvn tego nie zobaczycie.
A ty gdzie dzisiaj byłeś obywatelu? Czy z Harnasiem w dłoni smarzyłeś karkówkę czy też stałeś pod Zabką sącząc fadlera? Zrób rachunek sumienia i odpowiedz sobie na pytanie - co się liczy liczba czy jakość?
 Że też ten gość myśli jak jakiś knur - o żarciu i piciu. Jeszcze polecenia "rachunku sumienia" ))) Niech się sam puknie w głupio myślący łeb, albo chlasta tyłek różańcem - może oprzytomnieje.
Odpowiedz
.. a Pikulska ciągneła druta na granicy. WYBORY SĄ CODZIENNIE....
Odpowiedz
Po komentarzach bezmózgich lewaków na tematy których w ogóle nie rozumieją można potwierdzić powszechnie znany fakt że lewactwo to choroba umysłowa
Odpowiedz
Po komentarzach bezmózgich lewaków  na tematy których w ogóle nie rozumieją  można potwierdzić powszechnie znany fakt że lewactwo to choroba umysłowa
 A jak nazwać wiarę w wyimaginowanych przyjaciół nawołujących do miłości bliźniego, jednocześnie w imię tej miłości mieszanie z błotem każdego o odmiennych poglądach? XD
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...