PIERWSZE SŁOWO DO SŁOWNIKA, DRUGIE SŁOWO DO ŚMIETNIKA !!!!!!! Dla mnie Panie Gorgol jesteś nikim !!!
|
|
Niestety, PiS to stan umysłu..
|
|
Wytrzeźwiał śmieć i teraz przeprasza
Ludzie mu tego nie zapomną
|
|
Ktoś zdecydowanie mądrzejszy podpowiedział mu, bo sam zapewne nie wpadłby na to. Jednak to co palnął poszło w świat i już nic tego nie zmieni. Najpierw trzeba pomyśleć zanim coś się powie. Teraz można się wybielać ale i tak jest "po ptokach".
|
|
Proszę się nie ośmieszać proszę podać się do dymisji
|
|
Nie oświadczenie, a rezygnacja z funkcji byłaby tutaj odpowiednia. Miej jaja i podejmij męską decyzje.
|
|
Niestety za słowami nie idzie mentalność tego pana
|
|
Zero...
|
|
Smaga mu kazała wydać oświadczenie?
A pisał mu je pewnie Lewandowski z Orkiszewskim.
|
|
,,z uwagi na reżim bezpieczeństwa.....,, personel szpitala został zaopatrzony w środki ochrony osobistej?
|
|
Burak zawsze zostanie burakiem. O tym świadczy brak przeprosin kierowanych do RESTAURATORÓW! Panowie jesteście wielcy!!!!! Buraki nawet nie nadają się na cukier, tylko do spasanie, oby zwierzęta nie dostały wzdęcia po takiej ilości głupoty!!! Jestem z drugiego końca Polski, ale ten facet u Was to ciul !!!!
|
|
Każdy człowiek mający honor po takim wpisie poddałby się do dymisji. Tylko co to jest honor?
|
|
WON ŚMIECIU ZE STOŁKA!!!ŻEBY CIE TEN WIRUS DOPADL KONDONIE
|
|
TYLKO DYMISJA może uratować honor tego człowieka, a przede wszystkim Puław i jego wyborców
|
|
Wpisujcie komentarze na jego profilu na Facebooku możesz poda się do dymisji choć wątpię
|
|
Prawdziwe pisowskie ścierwo jak
|
|
Reżim bezpieczeństwa. Przecież to nie Wójcikowa ze straganu tylko poważne restauracje. Ktoś chyba ma pieczę nad nimi te sanitarną, co? Ten człowiek wie w ogóle co mówi? Bo ja mam wrażenie, że nie. Nawet te przeprosiny są z kotła wyjęte. Do dymisji!
|
|
Ludzie Wy się jeszcze dziwicie? Jasno jest napisane, że wicestarosta jest z PiS. Jak dla mnie to poziom języka i empatii do nie członków pis jest jak najbardziej w granicach normy. Taktyka obrzucania błotem i tworzenia urojonej fake rzeczywistości to chleb powszedni żołnierzy starego człowieka z Żoliborza.
|
|
Ca za debil
|
|
Od razu widać, że komentarz napisał sam, a przeprosiny zderagował jakiś pr-owiec.
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|