Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
5 z 15 radnych nieobecnych na takiej jednej z najważniejszej sesji... Chyba problem nie leży w wójcie.
Odpowiedz
Dawno nie słyszałem bardziej pokrętnego tłumaczenia. Opozycyjni radni "mają dobre intencje" tylko wstrzymują się od głosu kiedy wiadomo, że potrzeba większości bezwzględnej. Albo jestem za i głosuję za, albo jestem przeciw i kropka. Jaka niska frekwencja panie Bażant? Wystarczyło do wotum 8 głosów, a radnych było aż 10. Nadajecie się do rady gminy jak pies do orania.
Odpowiedz
Ja tam nie wierzę w niechcący. A jeżeli już, to pokazuje jak niekompetentni decydują o sprawach miasta,nie mówiąc już o zarobkach.
Odpowiedz
Niechcący to można bąka puścić. Żeby radni sobie czasem diet nie podnieśli przy najbliższej okazji "przypadkiem". Obłuda, że hej
Odpowiedz
Wyglada na to, że Rada Gminy Końskowola składa się z niekompetentnych osób, które mają niski poziom wiedzy o tym jakie mają obowiązki. Takie tam baranki boże, wybrańcy takiego samego suverena.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...