Rozwalił komuś nowego volkswagena. Masakra
|
|
Masakra... że vw rozwalił . Przecież to tylko pudło... że 2 osoby zostały poszkodowane tu jest problem . Myślałem że skończyły się czasy że kawał żelaza i plastyku ważniejsze od zdrowia ale chyba nie dla wszystkich.
|
|
Czy jest jakaś statystyka, ile kolizji na tym skrzyżowaniu powodują kierowcy spoza Puław? Bo jeżeli większość, to znaczy, że skrzyżowanie jest źle oznakowane a światła źle ustawione. Puławiacy je znają. Dzisiejsza kolizja- ob pojazdy z rej spoza Puław. Może tu trzeba szukać przyczyny? W Lbn mają rondo blacharzy, a my mamy dwa skrzyżowania blacharzy i oba na Lubelskiej (Kaufland i Carefour)
|
|
Wolswagen to szrot rozleciał się a Skoda nie ruszona może jechać dalej,po przyjeciu mandatu.
|
|
Wbrew pozorom gorzej oberwała Skoda, bo przyjęła uderzenie w przednie koło
|
|
Chyba kolego się nie znasz,byłem na miejscu w Skodzie tylko szpilki zerwało i dlatego to koło tak wygląda.Pozdrawiam
|
|
Typo ma racje. Skody to jedne z najbezpieczniejszych aut jest to udowodnione naukowo |
|
Kolega mechanik to jak likwidator szkód aby szpilki ciekawe co jeszcze wyjdzie po demontażu koła itd
|
|
dołóż jeszcze nowe przy storkotce Niwie i komplet/!!!!
|
|
dla kierowcy należne jest auto zastepcze ze zniesionym udziałem własnym , w tej samej klasie , co uszkodzone na pełny okres rozliczenia szkody z oc sprawcy więcej info o ODSZKODOWANIA 513 996 555
|
|
Bo jeździć to trza umić.... Takich co to wpier......ja się na czerwonym albo wymuszają - karać się winno surowiej a nie mandaciki 100zł....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|