Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zderzenie samochodów na skrzyżowaniu ul. Lubelskiej i Grabskiego w Puławach

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 stycznia 2018 r. o 16:20 Powrót do artykułu
Rozwalił komuś nowego volkswagena. Masakra
Odpowiedz
Masakra... że vw rozwalił . Przecież to tylko pudło... że 2 osoby zostały poszkodowane tu jest problem . Myślałem że skończyły się czasy że kawał żelaza i plastyku ważniejsze od zdrowia ale chyba nie dla wszystkich.
Odpowiedz
Czy jest jakaś statystyka, ile kolizji na tym skrzyżowaniu powodują kierowcy spoza Puław? Bo jeżeli większość, to znaczy, że skrzyżowanie jest źle oznakowane a światła źle ustawione. Puławiacy je znają. Dzisiejsza kolizja- ob pojazdy z rej spoza Puław. Może tu trzeba szukać przyczyny? W Lbn mają rondo blacharzy, a my mamy dwa skrzyżowania blacharzy i oba na Lubelskiej (Kaufland i Carefour)
Odpowiedz
Wolswagen to szrot rozleciał się a Skoda nie ruszona może jechać dalej,po przyjeciu mandatu.
Odpowiedz
Wbrew pozorom gorzej oberwała Skoda, bo przyjęła uderzenie w przednie koło
Odpowiedz
Chyba kolego się nie znasz,byłem na miejscu w Skodzie tylko szpilki zerwało i dlatego to koło tak wygląda.Pozdrawiam
Odpowiedz
Mechanik napisał:
Chyba kolego się nie znasz,byłem na miejscu w Skodzie tylko szpilki zerwało i dlatego to koło tak wygląda.Pozdrawiam
 Typo ma racje. Skody to jedne z najbezpieczniejszych aut jest to udowodnione naukowo
Odpowiedz
Kolega mechanik to jak likwidator szkód aby szpilki ciekawe co jeszcze wyjdzie po demontażu koła itd
Odpowiedz
dołóż jeszcze nowe przy storkotce Niwie i komplet/!!!!
Odpowiedz
dla kierowcy należne jest auto zastepcze ze zniesionym udziałem własnym , w tej samej klasie , co uszkodzone na pełny okres rozliczenia szkody z oc sprawcy więcej info o ODSZKODOWANIA 513 996 555
Odpowiedz
Bo jeździć to trza umić.... Takich co to wpier......ja się na czerwonym albo wymuszają - karać się winno surowiej a nie mandaciki 100zł....
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...