![]() |
Nie lepiej po dwa zimne browary na mieszkańca Radzynia z dostawą do domu w upalny dzień?
|
![]() |
Mam nadzieje że jednak zdrowy rozsądek i odrobina gustu zwycięża w radzyniu. Ludziom sie jednak nie powinnovA darmo pieniędzy rozdawać
|
![]() |
A ja by chciał taki dmuchany zamek i dmuchano laleee dla każdego z radzynia.. I jeszcze lizak jak zostanie łooooo jak to się zdarzyło? Nie wiem!
|
![]() |
Radzyń to miasto rodzinne Karola Lipińskiego i Włodzimierza Nahornego, a teraz "chco" Martyniuka. Smutne.
|
![]() |
Dla Rydzyka powinni oddać, i jak bardzo Burmistrz był by zadowolony :)
|
![]() |
O czym my dywagujemy, jeśli głosujący nie rozumieją nawet znaczenia słowa "budżet"? Lud prosty - to i pragnienia proste!
|
![]() |
A w Lubartowie wielki artysta Zenek Martyniuk koncertował.Ludzie byli zadowoleni,takich tłumów nie widziałem dawno.
|
![]() |
Zenek to zenek i wszystko
|
![]() |
No to dobrze, że nie chcą żeby im za wszystko kupić cukierków, a przecież znając mentalność wschodnią można i tego się spodziewać, dla kontrastu i zrozumienia o czym mówię przypomnę, że nie tak dawno Szwajcarzy odrzucili w referendum pomysł żeby każdemu z nich dołożyć do pensji miesięcznie po 1000 franków z budżetu państwa, a stać ich na to.
|
![]() |
Jakie miasto takie marzenia ;)
|
![]() |
Wstyd i hańba - jak już piszą mądrzy ludzie - aby w Radzyniu robić galę disco polo. Tak b. poseł Tadeusz Sławecki zabiegał, aby nie zapomnieć o Karolu Lipińskim, a teraz kicz i rozrywa z opóźnieniem o 10 lat od gmin skazanych na bezguście.
Dlaczego Radzyń ma za pieniądze samorządowe dopłacać do milionerów zdzierających kasę z analfabetów muzycznych?
|
![]() |
JESTEM ZA ZENKIEM - PRZYNAJMNIEJ SIĘ ZABAWITA ;) W TEM RADZYNIU A MY Z WAMI . W BIAŁEJ TEŻ BĘDZIEMY SIĘ BAWIĆ ŁOBIECALI JAK NAM STADION POSTAWIĄ . HEJ!!!
|
![]() |
Czemuś biedny? Bo głupi
Czemuś głupi? Bom biedny...
I tak w kółko...
|
![]() |
Czemuś biedny? Bo głupi Czemuś głupi? Bom biedny... I tak w kółko...Ty tak o sobie. Mądrość wysrałeś z siebie. W kraju który bogactwem nie grzeszy brzmi to jak okrzyk samobiczownika. A z prawdą ma niewiele wpólnego. Znam jednego takiego - pedzia z politologii co tak mówił. Kariery nie zrobił. |
![]() |
Radzyń jest niedaleko Bugu, ale żeby aż tak głupio wydawać pieniądze przeznaczone na obywatelskie inicjatywy?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|