Co za młotek...
|
|
Młotkiem?
|
|
To był młot Thora.
|
|
Młody i tak zdesperowany człowiek, do czego to doszło :(. Mam nadzieję, że Pan Bóg ześle na niego łaskę i przejrzy na oczy, że warto walczyć o swoją przyszłość.
|
|
Niech byl sie uderzyl raz a pozadnie debil jeden a nie rodzine straszy
|
|
złą stroną młotka lał , bo nie przeczytał instrukcji
|
|
no jak przesłał na niego łaskę aby się zabić to niech teraz zabierze od niego tą łaskę |
|
Powinien użyć młota pneumatycznego.
|
|
brawo cholerne solidaruchy z lat 80, o to wam chodziło aby nas szaraków doprowadzić od rozpaczy, bo ja jak pomyslę, ze pracuję już 39 lat za 1800 zł netto to mnie aż trzęsie, gdzie za pieprzenie się dają za darmo po 500+ za zrobienie jednego bachora, myśmy tego nie mieli, do tego też będziemy mieli jałmuznę a nie emeryturę. BOLEK OSZUKAŁEŚ NAS
|
|
Tak to się twoje pokolenie starało, że teraz bez kasy od państwa, to ludzie w tym kraju nawet nie chcą dzieci rodzić. Nie zwalaj na bolka, bo to wasze pokolenie przejadło nic nie inwestując w przyszłość kraju! A jałmużnę to bedą mili ci co za chwilę na twoją emeryturkę bądą zasuwać, bez perspetywy własnej - jak kara, jak podatek za twoje pokolenie, młodzi ludzi a już mają cię na karku, nie mogłeś chociaz na siebie zarobić, że innym wypominasz? |
|
Kurwa każdego może to spotkać w życiu
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|