Panie Burmistrzu, cała uczciwa, myśląca Polska z Panem. Tak trzymać!
|
|
Panie burmistrzu, cała uczciwa i myśląca Polska jest przeciwko panu i tej fałszywej propagandzie którą pan próbuje ludziom przekazać.
|
|
"Czy człowiek chory obnosi się ze swoją chorobą"? Dobre pytanie panie burmistrzu...
|
|
Panie Burmistrzu cała uczciwa myśląca Polska pyta dlaczego pan milczy w sprawie pedofilii w kościele katolickim?
|
|
Tak jest jak wioskowe wykształciuchy awansują na urzędy.
|
|
Nikt nie robił problemu po śmierci Jerzego Waldorffa, że był homoseksualistą?? A co miał zrobić? Wykopać grób i bezcześcić ciało?
|
|
Dzisiaj moja 8-letnia po przeczytaniu tego plakatu, po przeczytaniu tego plakatu, zapytała mnie co to jest seks grupowy i sadomachonizm. I co jej teraz mam odpowiedzieć? Burmistrzowi już naprawdę się poprzewracało w głowie, żeby coś dawać zgodę na takie plakaty! Ja nie widzę w nim katolika raczej osobę szerzącą zło.
|
|
Czy gdyby burmistrz miał w swojej rodzinie takiego "chorego", to też zgodziłby się na taka wystawę?
|
|
Koltuneria i tyle. Wstydzcie sie za taka wladze. Nie wsadzajcie burmistrzu nosa pod cudza koldre bo ktos moze baka puscic.
|
|
Parę lat wstecz dziwiłbym się, że tej debilnej Fundacji nikt nie zgłosił do prokuratury, ale dziś do tępaków trzeba się przyzwyczajać. Im się nie da w żaden sposób wyjaśnić homoseksualizmu, bo są po prostu betonem nie do zburzenia. A ja studiowałem na KUL z lesbijką :P ...Fajna była! Nie wiem, czy przypadkiem celibat nie oznacza zakazu współżycia z kobietą i stąd inne przyjaźnie...
|
|
Brawo Panie Burmistrzu , jeden odważny się znalazł , i mówi prawdę . Wklejcie sobie w google "Dr Paul Cameron"
|
|
Jak można być tak ograniczonym i nienawistnym. Gorąco polecam zgłaszać stronę Fundacji Życie i Rodzina na Facebooku za szerzenie nienawiści. Co do burmistrza, ten "człowiek" powinien zostać usunięty ze swojego miejsca w trybie natychmiastowym. NIE dla chamstwa i zacofania!
|
|
Opinia doktora Camerona jest niestety jedynie opinią jednostki w dodatku uprzedzonej.
|
|
Dewiantów należy leczyć , a nie reklamować . Brawo Panie Burmistrzu , Podajcie numer KRS tej fundacji !!!
|
|
nie lubię tych świetoszków,ale tu Pępek ma racje
|
|
gejowstwo jest często obecne wśród ważnych person kościła rzym-kat.
pan ksiądz dariusz kruczyński dyrektor caritas w ełku – cała prawda i jego patologie
******zbigniewstonoga.eu/2016/10/dariusz-kruczynski-caritas-cala-prawda-patologie
***s://youtu.be/3ks6cyab9ng
|
|
Kler sam na siebie sidła zastawia. I Panie Jerzy, ma Pan rację, że nie należy się obnosić ze swoją chorobą.
|
|
Nie po to został Pan przez nas wybrany, żeby nam teraz taki obciach robić na całą Polskę
|
|
STWÓRCA JAK CHCE KOGOŚ UKARAĆ TO ODBIERA MU ROZUM. I JAK TAKI MOŻE RZADZIĆ MIASTEM. ON NIE WIEM CZY MA PREDYSPOZYCJE BYĆ KOŚCIELNYM (PRZEPRASZAM TYCH CO ZAJMUJĄ SIĘ TĄ PROFESJĄ)
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|