Przyczyna wypadku to baba za kółkiem
|
|
Gdyby nikt nie zginal to mozna by bylo sobie troche pozartowac ale w takich sytuacjach to raczej potrzeba zastanowic sie zanim cos sie napisze
|
|
Idioto. To mężczyzna z opla zjechał na drugi pas a nie kobieta.
|
|
Niech ktoś spowrotem do szkoły się cofnie bo nawet czytać że zrozumieniem nie potrafi jak nawet to trochę współczucia(żeby Ci coś tak na łeb spadło albo najlepiej się wogule nie wypowiadać bez sensu)
|
|
Jak są ofiary to i tak niejeden debil żartuje...
|
|
Tom..
Rzeczywiście....powinieneś poprosić o przyjęcie do szkoły.
|
|
Komórka podczas jazdy. Nagminne
|
|
Przyczyna wypadku to baba za kółkiemWynika z tego że jak cie robili to twoja stara prowadzila.. |
|
Wy sie sprzeczacie a moj kuzyn nie zyje zostawiajac zone i dzieci za soba. Ubolewajacych rodzicow i rodzenstwo. Dwie osoby nie zyja i nikt im zycia nie wroci. Nikt ich nie zastapi. Wiec po co sie wypowiadac bez sensu tylko dlatego ze jest prawo glosu.
Nie dokladajcie wiecej cierpienia dla tych ktorzy i tak juz cierpia!
|
|
Wsiadac do pijanego kierowcy to prawie jak być wspolwinnym! W tym przypadku pasażer poniósł najwyższą karę
|
|
Po co pijanemu dawac kluczyki do samochodu?? Bo osoba która to zrobiła była rączej swiadoma konsekwencji !!!! Jak dla mnie szkoda jest tylko kobiety, ona akurat byla niewinna. Co do reszty , to byli świadomi tego co robią
|
|
Z tego co wiem, to kierowca był pod wpływem alkoholu. Nie wiem jak z pasażerami, ale to właśnie każdy z tych mężczyzn był sprawcą tego wypadku. Oni, ich głupota, bezmyślność, nieodowiedzialność. To mocne co powiem, ale zadziałała selekcja naturalna. Sami są sobi winni i oby mniej takich kierowców na drogach. Żadnego z nich mi nie szkoda. Szkoda jedynie, że zamiast w drzewo, rów albo barierki, wjechali w niewinną kobietę odbierając jej życie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|