Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelskie: Dwie osoby zginęły w wypadku. Czołowe zderzenie samochodów

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 listopada 2018 r. o 17:56 Powrót do artykułu
Przyczyna wypadku to baba za kółkiem
Odpowiedz
Gdyby nikt nie zginal to mozna by bylo sobie troche pozartowac ale w takich sytuacjach to raczej potrzeba zastanowic sie zanim cos sie napisze
Odpowiedz
Idioto. To mężczyzna z opla zjechał na drugi pas a nie kobieta. 
Odpowiedz
Niech ktoś spowrotem  do szkoły się cofnie bo nawet czytać że zrozumieniem nie potrafi jak nawet to trochę współczucia(żeby Ci coś tak na łeb spadło albo najlepiej się wogule nie wypowiadać bez sensu)
Odpowiedz
Jak są ofiary to i tak niejeden debil żartuje...
Odpowiedz
Tom.. Rzeczywiście....powinieneś poprosić o przyjęcie do szkoły.
Odpowiedz
Komórka podczas jazdy. Nagminne
Odpowiedz
Przyczyna wypadku to baba za kółkiem
 Wynika z tego że jak cie robili to twoja stara prowadzila..
Odpowiedz
Wy sie sprzeczacie a moj kuzyn nie zyje zostawiajac zone i dzieci za soba. Ubolewajacych rodzicow i rodzenstwo. Dwie osoby nie zyja i nikt im zycia nie wroci. Nikt ich nie zastapi. Wiec po co sie wypowiadac bez sensu tylko dlatego ze jest prawo glosu. Nie dokladajcie wiecej cierpienia dla tych ktorzy i tak  juz cierpia!
Odpowiedz
Wsiadac do pijanego kierowcy to prawie jak być wspolwinnym! W tym przypadku pasażer poniósł najwyższą karę
Odpowiedz
Po co pijanemu dawac kluczyki do samochodu?? Bo osoba która to zrobiła była rączej swiadoma konsekwencji !!!! Jak dla mnie szkoda jest tylko kobiety, ona akurat byla niewinna. Co do reszty , to byli świadomi tego co robią 
Odpowiedz
Z tego co wiem, to kierowca był pod wpływem alkoholu. Nie wiem jak z pasażerami, ale to właśnie każdy z tych mężczyzn był sprawcą tego wypadku. Oni, ich głupota, bezmyślność, nieodowiedzialność. To mocne co powiem, ale zadziałała selekcja naturalna. Sami są sobi winni i oby mniej takich kierowców na drogach. Żadnego z nich mi nie szkoda. Szkoda jedynie, że zamiast w drzewo, rów albo barierki, wjechali w niewinną kobietę odbierając jej życie. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...