![]() |
Jeżdżę szybko ale bezpiecznie. Sądząc po wyglądzie samochodu zbyt szybko. Dobrze że nikomu krzywdy na drodze nie zrobił
|
![]() |
Prawdopodobnie nie wysunęły się skrzydła.
|
![]() |
Szybciej!
|
![]() |
Po co głupie komwntarze mógł kierowca zasłabnąć lub samochód nawalił.Wieczny odpoczynek a rodzinie współczucie.Jeden z drugim wychodzac z domu nie wiesz czy do niego jeszcze wrócisz.
|
![]() |
mistrz na starym , sypiącym się ruplu,kontra drzewo,1:0 dla drzewa !! mistrz zademonstrował jak to się u niego na wsi jeździ,już nie uszkodzi żadnego drzewa i to jest wiadomość !! rupel rozbebeszony!!
drzewo nieźle oberwało!! zrobiło się bezpieczniej!!
|
![]() |
Dziwne, bo volvik, szczególnie te starsze modele były nie do zdarcia. Kiedyś wjechalam w róg domu i rozwalilam ścianę, a volvikowi nic się nie stało. Płakałam tydzień, gdy go sprzedałam.
|
![]() |
Przejeżdżałam obok tego wypadku w momencie przyjazdu służb. Nie było żadnych śladów hamowania. Albo człowiek zasłabł za kołkiem albo jechał ze straszna prędkością bo to nie było zderzenie z jednym drzewem tylko psem drzew...
|
![]() |
Gdyby nie te drzewa przy drogach masę ludzi by przeżyło takie wypadki. Tych szpalery drzew nie da się ominąć w czasie zjazdu z drogi to są płoty śmierci.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|