Nie zgadzam się z tym sondażem. Moje dzieci chodziły do tej szkoły i wiedza jaką wyniosły była żadna. Gdyby nie korepetycje to miałyby ogromne trudności w szkole średniej. Nauczycielki wyczulone na swoim punkcie. Zero pomoy z ich strony. Mogą się jedynie obrazić jeśli ktoś ośmieli się zwrócić im uwagę. Intrygantki!!! Nigdy więcej nie poslalabym tam dziecka.
|
|
Powyższy komentarz dotyczy szkoły w Woli Osińskiej.
|
|
Nie zgadzam się z tym sondażem. Moje dzieci chodziły do tej szkoły i wiedza jaką wyniosły była żadna. Gdyby nie korepetycje to miałyby ogromne trudności w szkole średniej. Nauczycielki wyczulone na swoim punkcie. Zero pomoy z ich strony. Mogą się jedynie obrazić jeśli ktoś ośmieli się zwrócić im uwagę. Intrygantki!!! Nigdy więcej nie poslalabym tam dziecka.a do podwyżki to pierwsze jak wszyscy nauczyciele, wolne 3 miesiące w roku i biorą po 5 tysięcy na rękę |
|
Ulan cóż po przykładzie moich dzieci pupilowanie grupy dzieci nie docenianie innych plotki zamiatanie pod dywan niewygodnych incydentów
|
|
Większość nauczycieli nie posiada umiejętność te % o czymś świadczą to nie są specjalne szkoły tam są dzieci bardzo inteligentne tylko pracowników trzeba rozliczać z takich efektów nauczania
|
|
Jak moja praca nie przynosi korzyści to ją zmieniam więc
|
|
A nauczyciel do emerytury na tym samym fotelu i co źle ?
|
|
A zabiele ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|