![]() |
40 proc małżeństw w Polsce sie rozpada, sądząc po okoliczności zaręczyn i calym zamieszaniu, to niedojrzali ludzie i ich zwiazek może nie przetrwac proby czasu
|
![]() |
Komplet. Baran i owca.
|
![]() |
Niestety ale kiedy rozwód? Sami księża mówią, że im większy cyrk przy ślubie tym szybciej rozwód. Najtrwalsze są związki zawierane bez wygłupów
|
![]() |
takie pytanie zadał pan Tomasz Ewie ...... " TAK Z CIEKAWOŚCI - PAN DZIENNIKARZ Z TOMKIEM NA PER PAN, A Z EWĄ NA TY......?
|
![]() |
Źenada
|
![]() |
Nieracjonalne zachowanie. To pan Tomasz nie wie że najczęstszą przyczyną rozwodów jest ślub?
|
![]() |
Oj bedzie tego zalowal oj bedzie!
|
![]() |
ale news!!! Ja pier.....le
|
![]() |
Dziewczyno uciekaj, bo tacy katolicy na pokaz to są najgorzej wredni ludzie
|
![]() |
takie pytanie zadał pan Tomasz Ewie ...... " TAK Z CIEKAWOŚCI - PAN DZIENNIKARZ Z TOMKIEM NA PER PAN, A Z EWĄ NA TY......?Czyżby ujawnił się "ten trzeci" w "tangu", do którego "trzeba dwojga"??? |
![]() |
Ewuniu wracaj do mnie! Przedostatni weekend był nasz i tylko nasz. Czy warto zmieniać ogiera na wałacha? Na pewno on jest ode mnie bogatszy i lepiej przez rodzinę ustawiony, ale sama twierdziłaś, że bez tego, co Ty (my) najbardziej lubimy! Moje ciało jest do Twojej dyspozycji....
|
![]() |
Ewuniu jak on ci skarze trzy razy dziennie się modlić to ci się odechce takiego chłopa
|
![]() |
wow. Jak tęczowi wyją. Bezcenne. Pederaści dupa swędzi ?
|
![]() |
jak im taka rozrywka sprawia przyjemność, to są siebie warci. Niech będą szczęśliwi, żyją swoim życiem i niech nie mówią innym jak mają żyć. powodzenia.
|
![]() |
jak im taka rozrywka sprawia przyjemność, to są siebie warci. Niech będą szczęśliwi, żyją swoim życiem i niech nie mówią innym jak mają żyć. powodzenia.tylko, ze to piorunstwo nami rzadzi i my im dajemy kupe pieniędzy, masz ile rydzyk dostał od nas podatników pieniedzy za darmo, a te cholerne plusy tj. 500 plus i emerytura plus to pomysl tych bara....... chrzescijanskich |
![]() |
A na co szło 500+ za PO-ZSL? Chętnie poczytam, co Donaldino nam zafundował z naszych podatków.
|
![]() |
Ciebie już nie swędzi bo ksiądzproboszcz cie podrapał
|
![]() |
Jak ja się wzruszyłem, mówię wam!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|