Pewnie te piel. które chcą ciągłych podwyżek .. :)
|
|
Dyrektor szpitala wygospodaruje taką sumę poprzez podniesienie opłat za prąd, strzyżenie i pranie. Taka Wolska Republika Bananowa.
|
|
nie dosyć, że on i chorzy psychicznie to jeszcze bardziej ich wykorzystywali, ja pieprzę, gdzie ja żyję
|
|
Strzyżenie włosów na głowie (żeby nie było wątpliwości...), jak również farbowanie i trwałą, to jednak chyba pacjenci powinni załatwiać we własnym zakresie. O ile mi wiadomo, szpitale nie zatrudniają na etatach fryzjerów????
|
|
Ciulu jeden, co masz do pielęgniarek? Pewnie, że chcą godnie zarabiać za swoją ciężką i odpowiedzialną pracę, masz coś do tego? A te podwyżki, to rzeczywiście, ciągle chcą, bo ich NIE DOSTAJĄ!!! Dostają tylko obiecanki, a taki głu** jak ty wierzy, że zostały milionerkami! Radzę lepiej już iść na kursy opiekunów, bo wkrótce sam się będziesz zajmować swoimi chorymi. Październik za pasem! |
|
to one przynajmniej pracują i rząd nei robi im łaski jak da im godne wynagrodzenie za pracę. Ciulu jeden za pieprzenei się i rozmnażanie za darmo na jedno dziecko dostają 500+ i jest dobrze, tu nei masz pretensji, nie przeszkadza ci to idioto. |
|
pilnie potrzebna jest kontrola we wszystkich szpitalach dla nerwowo i psychicznie chorych!!! warunki w tych szpitalach i traktowanie pacjentów to jakiś koszmar!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|