Wielkie mi halo. To stoi i sprawdza się od dobrych kilku lat!! Raptem ktoś się obudził, że co?? Dziwne?? Cieszę się, że mój syn nie wykopał kociego g....wienka z piasku bo są drzwi które można zamknąć.
|
|
Myślę,że to powinien być tylko i wyłącznie plac dla dzieci i wnuków wszelkiej maści prezesów,radnych i innych dygnitarzy tego nowatorskiego miasta.A gdzie hULSKINGA organizacja praw człowieka albo ten twór rZYCZNIK pRAW dZIECKA.
|
|
"Cieszę się, że mój syn nie wykopał kociego g....wienka z piasku bo są drzwi które można zamknąć."...a bananka podajesz mu prze kratki,czy wchodzisz na kucaczka do środka?Ps:kotek twoje drzwi to przejdzie tak gładko,że nawet oczko z drucika nie wyciśnie z niego g....wienka.
|
|
"Dziwi mnie fakt nagłej popularności. Szczególnie w czasach, kiedy grodzi się wszystko na potęgę. Klatka dla dzieci, czyli ogrodzony stalowym płotem plac zabaw, jakich wokół pełno, a ponadto przykryty dachem, powinien raczej w oczach Polaków budzić uznanie. Jest jednak inaczej i to ten fakt budzi moje zdziwienie".............Jak się nie odróżnia wiaty od klatki,płotu od muru to można się faktycznie zdziwić.A Pan radny to jak mieszka?!Za kratą z dachem czy za płotem?
|
|
Super, bo teraźniejsze matki rodzą takie wściekłe dzieci, ze lepiej je trzymać za kratkami!
|
|
Grodzi się aby dzielić. Życie na grodzonym osiedlu zdaje się być nowobogackim bardzo ekskluzywne, jednak na dłuższą metę, robią się Ci ludzie osaczeni. Bo nie mają prywatności jak w indywidualnym domu na posesji, ale jednocześnie są stygmatyzowani bo bram wejściowych do i z kompleksu jest zazwyczaj niewiele. A najgorzej jeśli jest jeszcze w takim kompleksie tysiąc kamer. Ludzie jak zwierzęta. W klatkach. Bezpiecznie.
|
|
ha, ha jestem robotem i oszukałem Dziennik Wschodni bo zaznaczyłem że nie jestem
|
|
Niech się patologia za młodu oswaja z kratami . Radzyń to stan umysłu.
|
|
W USA takie klatki ( bez dachu ) są od lat na porządku dziennym. Grają tam w tych klatkach w basket i USA nie zawaliły się. Dookoła jest ulica , jeżdżą auta a dzieci i młodzież zażywa sportu. Nie ma to jak AGOROWA agitka.
|
|
To pieniądze spółdzielców, ich grunt i bardzo dobrze chronią swoje majątki. Jestem za tym, aby były zamykane i chronione przed okoliczną hołotą z ich idiotami rodzicami charkającymi, plującymi, rzucającymi pety i flaszki przy pilnowaniu swoich wy..erdków.
|
|
Moim zdaniem nie ma w tym nic złego. Bardzo dobre rozwiązanie, przynajmniej psy i koty nie załatwiają się w piaskownicy
|
|
Tym wszystkim którzy krytykują pomysł życzę aby ich dzieci wykopały kocie ...wienko i przyniosły do domu pokazać rodzicom.
|
|
To jest bardzo dobry pomysł. W Niemczech takie przyblokowe piaskownice są na porządku dziennym ☺
|
|
Porażka
|
|
U mnie przy bloku jest ogrodzona piaskownica. Koty i tak do niej srają, bo zawsze ktoś zostawi uchyloną bramkę. Możemy sobie stawiać płoty i klatki, ale i tak zawsze będzie to żenująco brzydka ułuda bezpieczeństwa, czystości i czego tam chcecie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|