![]() |
Ja pierdyknac ale przestepczynie, a policja to leśne dziadki jak nie mają czym poważniejszy się zajmować i chce to to potem mieć szacunek u obywateli...
|
![]() |
Przecież to na własne potrzeby było...
|
![]() |
Kryminalni z Radzynia Podlaskiego
|
![]() |
Ciekawe czy im kajdanki na rece i nogi założyli...
|
![]() |
Jeśli jakość dobra to o co chodzi ,dla jednych legalne dla innych nie, nie rozumiem. Czy sadem zwalcza się konkurencje.
|
![]() |
400 l gotowego alkoholu... musiał mieć wzięcie!
|
![]() |
Ksiadz proboszcz kaca miał. Gospodyni doniosła Przyciągnęły sknery.
|
![]() |
Łale Bochaterska Policja...Teraz ich ukrzyżują...!
|
![]() |
Radzyn Podlaski i wszystko jasna, bohaterska policja, i bociany startujące pionowo jak harriery.. psy szczekające tyłem..W całej Europie wyrób alkoholu na własny użytek jest dozwolony, Chorwacja, Austria,,, 19 wiek...
|
![]() |
do wszystkich kretynow z tego forum;prawo to prawo matoly.Jestescie kalsycznym przykladem polskiego warcholstwa.
A jesli ktos od tego swinstwa umrze,dopiero zalejecie forum swoimi komentarzami i zadaniem surowego ukarania obu parszywych przestepczyn
|
![]() |
Radzyn Podlaski i wszystko jasna, bohaterska policja, i bociany startujące pionowo jak harriery.. psy szczekające tyłem..W całej Europie wyrób alkoholu na własny użytek jest dozwolony, Chorwacja, Austria,,, 19 wiek...Państwo zdziera z obywateli ostatni grosz, więc nie może przepuścić tak wielkiej kasy na akcyzie. Obecnie 55zł netto za litr spirytusu, do tego jeszcze VAT... |
![]() |
do wszystkich kretynow z tego forum;prawo to prawo matoly.Jestescie kalsycznym przykladem polskiego warcholstwa. A jesli ktos od tego swinstwa umrze,dopiero zalejecie forum swoimi komentarzami i zadaniem surowego ukarania obu parszywych przestepczynBardziej szkodzi ten akcyzowy i na kieszeń i na głowę |
![]() |
Pytanie- dlaczego po wypiciu alkoholu domowej roboty głowa nie boli a pio wypiciu kuopnej gorzały na drugi dzien prka ,co jest grane?. Cała europa moze produkowac na własne potrzeby alkohol a u nas nie ? dlaczego. Jak ktos sprzedaje to niech odprowadza podatki i kwita.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|