coś burmistrz nie ma szczęścia do ,,partnerów" ?
|
|
Tak się kończy z wyborem na partnerów osób po znajomości.....
|
|
Żłobek jak mniemam miał powstać w budynku gdzie mieści się przedszkole Kacperek bo coś było słychać że spółdzielnia chce wykurzyć z. tamtad Kacperka. No i blisko z Kacperka na plac zabaw przy przedszkolu na Chmielewskiego. Fajny układ partnerski: spółdzielnia mieszkaniowa- urząd miasta - pani Jola koleżanka.
|
|
Ciekawe czy teraz urząd miasta wraz ze spółdzielnią nadal będą chronić koleżankę Jolę??? Zarzuty z tego co mówi się na mieście są poważne, chociaż właścicielka Sensorka wmawia wszystkim że to pomówienia. Nie dość, że jest terapeutą, to jeszcze uczy w szkole i nawet ostatnio zatrudnili ją w przedszkolu Dzwoneczek. Dobry przykład dla dzieci..... Będzie uczyć ich przekretów od małego.
|
|
Jak tak można kogoś oskarżyć moje dziecko chodzi na terapię do sensorka widać U dziecka poprawę dziecka zajęcia odbywały się prawidłowo dziecko idzie zadowolone do sensorka wychodzi zadowolone również.Ta osoba która zrobiła takie pomówienia na panią Jole niech wie że zło wraca podwójnie.
|
|
Gdyby to były pomówienia prokuratura by się tym nie zajęła. Poczekamy i zobaczymy. Do sensorka chodzi dużo dzieci. Dobrze że są takie gabinety. Ważne jest jednak aby były wiarygodne.
|
|
Ciekawe od kogo by takie pomówienia wyszły? A może ktoś coś wiedział... Oczywiście że dobrze że są takie gabinety bo są bardzo potrzebne jednak tak jak pisze mój przedmówca wiarygodność przede wszystkim, to ważne dla dzieci i dla rodziców.
|
|
A to rozumiem że rodzice uczestniczą w zajęciach w tym gabinecie?
|
|
Moje dziecko chodzi do Sensorka prawie 3lata widać U dziecka poprawę , w dokumentach jest wszystko ok nie ma żadnych nie prawidłowości.Byl tylko jeden problem z panią logopedka Kasia moje dziecko nie chciało mieć z nią Zajęć.Wiem od innych rodziców że ich dzieci też nie chciały mieć zajęć z panią logopedka Kasia.Pani Jolu wiem ile Pani serca wkłada dla mojego dziecka i innych dzieci również.Jestesmy Pani Jolu z panią całym sercem.
|
|
Ale dziecko mówi co się dzieje na zajęciach? Co robiło i z jaką panią miało zajęcia.Wiec niewiem ile złości i nie nawisci jest w drugim człowieku jak tak można.Skoro dziecko wychodzi z zajęć i opowiada że było super to mi się wydaje że to najważniejsze a nie drugiego człowieka zgnoic i oskarżać
|
|
Drodzy rodzice a czy w umowie mieliście,że zajęcia są prowadzone grupowo i ma jednej godzinie jest 5-8dzieci? Ja inną umowę podpisywałam
|
|
A co z osobą pracującą tam bez uprawnień?
Jedna wielka pralnia pieniędzy... UMOWĘ MIAŁAM NA PEŁNĄ GODZINĘ ZEGAROWĄ A NIE NA 45min( żeby była pełna godzina to Pani Jola kazała dopłacać)
|
|
A moje dziecko zawsze wychodziło uśmiechnięte z zajęć z panią Kasia. Osobiście miałam przyjemność z tą osobą rozmawiać i zawsze była miła i uprzejma. Pani Jola również zawsze uśmiechnięta, doradzała.
|
|
A to pani Jola nie mogła tej logopedki zwolnić???
|
|
Dziwi mnie w tym wszystkim tylko jedno. Nagle pani Kasi zaczęły przeszkadzać "nieprawidłowości" jak została zwolniona??? Wcześniej nie mogła reagować??? Moje dziecko wychodzi z Sensorka szczęśliwe a pani Jola to cudowny człowiek, który oddaje całe serducho dzieciaczkom. Pani Jolu wszyscy rodzice są po pani stronie. A karma wraca do złych ludzi podwójnie.
|
|
Nom była sytuacja i u mnie że kazała mi pani Jola dopłacić do zajęć i zajęcia nie trwały godziny zegarową tylko 45 min.
|
|
Właśnie jak ja zwolniła zaczęła się cała akcja. Ja osobiście bardzo się cieszę że zmienił się logopeda. |
|
Trzy lata temu nie było jeszcze gabinetu co ktoś opowiada. Moje dziecko uczestniczyło w terapii od początku jej powstał gabinet. Raczej byłam zadowolona z zajęć.
|
|
Pani Jola zwolniła ta logopedke Kasie i teraz przez nią ma taki syf wychodzi na to ze chce pania Jole zniszczyc .Ale Pani Kasia długo nie napracowala nigdzie bo były na panią logopedke Kasie skargi.
|
|
A to logopeda rozpętała całą aferę?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|