![]() |
I szybko do kosciola sie pomodlic a pieniadze dla ojca dyrektora darmozjada i demona
|
![]() |
Portfel z pieniędzmi w koszyku trzymać??? To jak by wrzeszczeć okradajcie mnie!!
|
![]() |
Łoj to chyba ta "chytra baba z Radomia"!?. Już po niej jeszcze tylko "mordkę " powiększyć , wydrukować ,....iii na płotach porozwieszać.
|
![]() |
Ojciec -dyrektor -biznesmen-przedni ostatnio tylko od bezdomnych samochodziki przyjmuje.
|
![]() |
Przecież wzięła przez zwykłe roztargnienie, to nie kradzież...
|
![]() |
Argument z cyklu "Założyła mini? Prosiła się o gwałt". |
![]() |
Sprawa od razu powinna trafić do SN (Sądu Najlepszego).
|
![]() |
Czy jak ja złapią to tez powie ze to była pomyłka bo nie chciała ukraść tylko naszła ja pomroczność i wzięła przez pomyłkę
|
![]() |
Jesteś aż tak głupi(a) czy udajesz głupola? |
![]() |
dalej się brandzluj ***ku. |
![]() |
Moralność KODerasty. |
![]() |
Jeśli sprawa trafi do sądu, ta złodziejka powie że wzięłą cudzy portfel przez roztargnienie, tak samo jak ten sędzia Topyła, który ukradł 50 zł, w sądzie mówił, że nie ukradł tylko wziął cudze 50 zł przez roztargnienie a sąd przyznał mu rację i go uniewinnił. Brawo za świetną sprawiedliwość.
|
![]() |
To nie jest kradzież. To stan silnego wzburzenia. Sąd Najwyższy orzeczeniem z 21 lutego, wymazał słowo kradzież z języka polskiego. Zapis z monitoringu to halucynacje. No chyba, że pod ...lą laskę marszłkowską
|
![]() |
to nie jest kradzież,to jest roztargnienie,myślała że to jej torebka,jeżeli bierzecie cudzą własność przez roztargnienie to jesteście niewinni, taki wydał wyrok SĄD NAWYŻSZY ale chyba NAJGŁUBSZY.
|
![]() |
Ależ ci klienci w Biedronce są roztargnieni.
|
![]() |
Trzeba być wyjątkowo bezmyślnym żeby portfel w koszyku trzymać |
![]() |
Roztargniona była.
|
![]() |
dobrze mówisz zawołać grrafików oczyścic zdjęcie powiększyć i porozwieszać -nie ma cudu ktoś rozpozna
|
![]() |
Działaczka kodu
|
![]() |
na pewno to była jakaś sędzina
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|