aj ajaj ja jaj ;) Jaki spryt ;) Sztandar ludu zachwycony ;)
|
|
mieszkam niedaleko, większość klientów tego sklepu w tą niedzielę, a było ich niewielu, to byli pijaczki i meneliki
|
|
co na to inspekcja pracy i poseł Duszek który tak ochoczo pokazuje się w Radzyniu .Widać że słupy górą?
|
|
nie do końca to jedność.zakupów na stacji nie honorują na promocjach w sklepie
|
|
Nobla im za to. Na pewno dzięki ich sprytowi wiele osób uniknęło śmierci głodowej!!!
|
|
Kolejny mądry artykół o niczym
|
|
łakomy polski przedsiębiorca prywaciarz wyzyskiwacz. Za komuny takich w bydlęcych wagonach na Sybir wywozili. Może powrócimy jescze do tych wspaniałych czasów.
|
|
A o tym jak pijanemu kierowcy udało się ominąć przepisy i pomimo wjechania w ogrodzenie, a wcześniej potrącenia dwóch osób na chodniku też napiszecie z taką radością, jak o tym co powyżej? Z tej nienawiści do PIS-u to już się wam pod deklem zrobiło. Tragedia narodowa, bo jeden dzień w tygodniu, jedni nie pójdą do pracy, a drudzy zajmą się czymś innym, niż chodzenie po sklepach.
|
|
"Kolejny mądry artykół o niczym" - A POWINIEN BYĆ O ORTOGRAFII ...........................
|
|
cud nad wisłą, dajcie to na główną w papierowym wydaniu
|
|
I to jest pomysł dla Wielkich Galerii Handlowych, wybudować przed galerią stację benzynową i wejście do galerii przez tą stacje i już można handlować.
|
|
I dla przykładu 100.000 zł kary. W Niemczech stacja paliw to obsluga terminalu. Czy w tym sklepiku można było uiścić opłatę za paliwo? Nie?! No, to mamy doczynienia z odrębnym sklepem. Pan z PIH może walnąć najwyższą karę. Tj. w Niemczech wlepiono 500.000 €. I wowczas sieciowka poczuła TWARDE PRAWO, ALE PRAWO!
|
|
Zmień podpis, bo nijak nie pasuje do wypowiedzi, żenada. |
|
Potrzeba więcej Żydów albo Muzułmanów - oni by mogli pracować w niedzielę!
|
|
... i oczywiście sklep obsługiwany jest przez osoby zatrudnione na stacji benzynowej i puszczane przez kasy tejże stacji. Dotychczas robiłem zakupy w tym sklepie - a teraz już nie będę. Pan właściciel cwaniak - na pewno nie zauważy mojej nieobecności, ale może takich jak ja będzie więcej ....
|
|
Co za ludzie, zesrają się jak nie pohandluję w niedzielę. Idźta ludzie na spacer z rodziną a nie szlajacie się po tych sklepach h..... wie za czym.
|
|
o ludzie udało się zarobił i dał ludziom prace hura oszukał PIS POgratulować mu to jest chore
|
|
Ciekawe czy Ci, co propagują handel w niedzielę sami siedzieliby na kasie w sklepie w niedzielę?
|
|
A ja lubiłem zakupy w niedzielę w Tesko, po 21. Prawie pusto bez kolejek, za dnia nie ma czasu, więc teraz często chodzę głodny i jem byle co, zwykle nie swieże....
|
|
niedziela też jest dla inspekcji pracy i posłów wolna, a jak chcesz pracować to się idioto zatrudnij, jednym nie karzesz pracować a inni to co, mogą |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|