Czy na zdjęciu jest psia buda? To był pies z tej budy?
|
|
To mógł być pies z ruskiej budy, te są niebezpieczne.
|
|
Patrzę na fotkę i mogę tylko stwierdzić, że policji w główkach się poprzestawiało żeby starszą kobietę pogryźć.
|
|
Do komentujących: robię print screeny, a po długim weekendzie zawiadomię prokuraturę o przestępstwie znieważenia funkcjonariuszy policji. Możecie już pakować szczoteczki do zębów.
|
|
Czytam te wpisy kolejny raz i nie moge się doczytać nic, co by prokuraturę zainteresowało.
|
|
dlaczego nikt nie reagował na nieludzkie traktowanie psa? córka nie widziała co się dzieje? też taka ograniczona?
|
|
Sto razy o tym piszę przy tego typu tragediach: Po jaką cholerę decydujecie się ludzie na tak niebezpieczne psy? Czy mały kundelek nie wystarczy? Znam takich co mają mieszkanko pokój z kuchnią i owczarka niemieckiego. To chore ambicje. Jakiś kompleks?
|
|
weź go sobie do domu |
|
chętnie zabiorę biedne stworzenie od katów, dawaj na priv gnoju
|
|
Dawać tego psa. Szukam prezentu dla teściowej.
|
|
pies to zwierzę, do którego należy mieć ograniczone zaufanie, nawet gdy jest łagodny, nigdy nie wiesz co on myśli, w przypadku babci to prawdopodobnie dała mu miskę a potem chciała poprawić przesunąć i tragedia gotowa,
|
|
pieski i kotki przerabiam na pyszny smalec !! palce lizać !! niebo w gębie !!
|
|
Pies cane corso trzymany na łańcuchu! To się nie mogło dobrze skończyć! Przyczyną takich tragedii jest ludzka bezmyślność.
|
|
de bil |
|
Widzę na forum koledzy profesorowie kynolodzy się aktywizowali. Następny Nobel z behawiorystyki zwierząt dostanie któryś z uprzejmych przedmówców. Rodzinie składam kondolencje, nie można było tego przewidzieć, głęboko współczuję.
|
|
Skutki trzymania psa na łańcuchu smutne stało się tylko aby nie zemszczono si ęna psie
|
|
jak byście widzieli psy u córki na tych łańcuchach to zrozumiecie dlaczego zagryzł ,jej również powinni zabronić trzymania zwierząt
|
|
Do bezmyślnych hejterów, którzy siedzą w zaciszu swojego domu i jak prawdziwi Polacy piszą farmazony, bo na "wszystkim" się znają: Pomyślcie, że obecnie ta rodzina przeżywa prawdopodobnie największą tragedię w życiu. Siedzą pogrążeni w natłoku myśli, potem wchodzą na taki artykuł i czytają Wasze komentarze. Postawcie się na ich miejscu, chcielibyście coś takiego czytać i jeszcze bardziej pogrążać się w żalu? Brawo
|
|
Bardzo fajny pies i bardzo ładny. Byłam dzisiaj, widziałam. Nie wygląda na agresywnego a jak doszło do tej tragedii tego juz nikt z nas się nie dowie. Pies to tylko pies, który tymczasem został psem bezdomnym :( niestety z taką przeszłością bedzie mu pewnie ciężko znaleźć nowy dom. Gdyby jednak ktoś odpowiedzialny i świadom czego się podejmuje zechciał go przygarnąć to proszę pisać. Mogę dać namiary i ewent.udostępnić zdjęcia.
|
|
No jasne, bardzo fajny pies. Jeden trup na koncie. Bardzo fajny pies.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|