no proszę jak ludzie nie dostają 500+ to żyją dzięki piżdzielcom w biedzie
|
|
Leming jeszcze tutaj? Wypad do Kanady cieciu. Wreszcie polskie rodziny nie muszą opuszczać kraju. A peowski złodziej zawsze znajdzie wymówkę
|
|
Rozwalają mnie te pisowskie lemingi;).
|
|
Byłem w SB ,jestem w PiS,a wy możecie mnie cmoknąć w zwis.
|
|
Za czasów po nie było 500+, a ludziom żyło się dostatnio?. Wszyscy kradli bezkarnie?. |
|
Brak informacji ile losów było wygranych.
|
|
byłem w SB - po pierwsze skończ liceum synu Kodowca
|
|
ja nie kradłem za czasów po a teraz z kolei musze zapieprzać na czyjeś bachory, jak nie miałem tak dalej nie mam, a teraz jeszcze gorzej, bo nie mam już siły zapieprzać na cudze bachory |
|
Każda sprzedana zdrapka zostaje zeskanowana w terminalu,nawet jeśli któraś ze skradzionych będzie wygrana,to i tak nigdzie nie wypłaci się wygranej,bo będzie w systemie jako nieaktywna. Ale głupota ludzka jest nieskończona jak mawiał taki jeden noblista.
|
|
Pewnie wrobiła cię jakaś "w cudzego bachora". No pewnie nie bez podstaw. Wyratują cię tylko badania genetyczne, albo...,psychiatryczne. Rozwiąż ten problem, bo rzeczywiście bardzo dużo kosztują cię te "jęki" na forach. Jesteś biedny, skrzywdzony, pewnie przez PiS. POwinieś POrozumieć się z POsłem Butką, on zbiera skargi od osób skrzywdzonych przez rządy. Tylko najpierw wyniki badań!. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|