Podobnie jak państwo sędziowie. Z tą różnicą, że tamten motocyklista nie żyje, a pani sędzia skarżyła się, że policja ją przesłuchiwała. Przecież ich prawo nie obowiązuje.
|
|
Podobnie jak państwo sędziowie. Z tą różnicą, że tamten motocyklista nie żyje, a pani sędzia skarżyła się, że policja ją przesłuchiwała. Przecież ich prawo nie obowiązuje.PiSowski propagandzisto - czy "państwo sędziowie" spowodowali wypadek? Dlaczego perfidnie kłamiesz, katoliku? |
|
Pięknie. Świetny dowód na kłamstwo i wyparcie w wykonaniu opozycyjnego propagandzisty. Całkiem jak za dawnych, tłustych dla komunistów lat. Z taką samą zaciekłością i zapalczywością walczą z historią.Podobnie jak państwo sędziowie. Z tą różnicą, że tamten motocyklista nie żyje, a pani sędzia skarżyła się, że policja ją przesłuchiwała. Przecież ich prawo nie obowiązuje.PiSowski propagandzisto - czy "państwo sędziowie" spowodowali wypadek? Dlaczego perfidnie kłamiesz, katoliku? |
|
Wielokrotnie prosiłem - wskaż, gdzie niby skłamałem. NIGDY się tego nie doczekałem. A co do komunistycznych czasów, to nikt z nich więcej nie wydobywa w swoich działaniach, niż PiS.Pięknie. Świetny dowód na kłamstwo i wyparcie w wykonaniu opozycyjnego propagandzisty. Całkiem jak za dawnych, tłustych dla komunistów lat. Z taką samą zaciekłością i zapalczywością walczą z historią.Podobnie jak państwo sędziowie. Z tą różnicą, że tamten motocyklista nie żyje, a pani sędzia skarżyła się, że policja ją przesłuchiwała. Przecież ich prawo nie obowiązuje.PiSowski propagandzisto - czy "państwo sędziowie" spowodowali wypadek? Dlaczego perfidnie kłamiesz, katoliku? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|