Przenieśmy z Nevady do Radzynia wydarzenie Burning Man, jakoś mi się skojarzyło, sceneria super :)
|
|
A tak się zastanawiałem, z jakiego ugrupowania jest burmistrz... Teraz już wiem, że z tych, co to wszyscy sypią im piasek w tryby i wkładają kije w szprychy. Biedny, nic nie wiedział, co wyprawiają urzędnicy. Widocznie nie nadaje się do sprawowania tej funkcji. Od razu podpowiem - może ten poszukiwany urzędnik, to Tusk? Albo Niemcy? Ewentualnie Putin?
|
|
To wina Tuska, niepodoba mu się nowy ład to zakradł się i poobgryzał listki. To są bardzo ładne drzewa, tylko choinki na górze powtykać z bombkami i będzie grać muzyka o Wolsce mażeń..
|
|
Przepraszam może pytanie nie najtrafniejsze, czy to nie są wyrzutnie? Ta brzoza pod Smoleńskiem co dwa razy przyładowała w naszą Tutkę, była podobna.
|
|
Ten idealny symbol epoki Wolski Marzeń, należy wpisać do rejestru zabytków Unesko, jako obraz Polaków i Polski równo ogolonej ze wszystkiego przez ekipę wymiataczy gojów z POlin. Tu rakiety nie są potrzebne. ,,Wyszedłem na pole, moim oczom ukazał się las.......krzyży.."
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|