Taki objazd..
|
|
Głąb z TIRa powinien zostać obciążony stratami finansowymi przewoźnika. Przywalić mu tak ze 100tys złotych, to będzie nauczka dla podobnych głąbów.
|
|
Ćwoków ci w wolsce dostatek. Niebezpiecznie groźnych ćwoków!
|
|
Brak sygnalizacji swietlnej ,zła widoczność ,pozrywane i nieczytelne oznakowanie ,wznowiony róch pociągów.sam jechałem i się dziwiłem,rze moze dojsc do tragedi.
|
|
Do ap: zapomniałeś o jeszcze jednym szczególe: niezachowanie szczególnej ostrożności przed przejazdem przez kierowcę.
|
|
Kary są za małe, ludzie wolą ryzykować.
|
|
Burak jechał ciężarówką ... buraka znaki nie tykają.
|
|
Większość winy jest zapewne po stronie kierowcy tira. Ale ja sie pytam: Czy kierownik parowozu zrobił cokolwiek żeby uniknąć tego wypadku? Czy po prostu bezmyślnie przypier dolił cętralnie w auto?
|
|
czy ktos widzi tam Parowoz ???? poprzedni komentarz jest chyba nie do tego wypadku
|
|
@ap: róch? rze? Do tragedii już doszło - Twoja pisownia!!!!
|
|
lepiej juz pojechac Polskim Busem do Warszawy
|
|
ale podróżni maja miny na fotkach :D
|
|
a wystarczyło podczas modernizacji linii odbudować istniejący kiedyś drugi tor....
|
|
A co mógł zrobić mechanik, skoro droga hamowania pociągu przy tej prędkości i masie to około 800 - 1000 m? |
|
@Cris: Aż tak źle to jeszcze nie jest. Przecież mogło być "róch pociąguf".
|
|
Gdyby był drugi tor to w razie co maszynista miałby gdzie zjechać. A tak to tylko chamowanie.
|
|
Kierowcy tirów....kiedyś to była elita,a teraz?Kompromitacja.
|
|
Parowóz ?, " cętralnie" .Dobrze się czujesz? Ukończyłeś podstawówkę ty upośledzony Udefined?
|
|
Jechałam tym pociągiem. Dobrze, ze żyjemy
|
|
Od razu widać, żeś CHam i prostak. Co ma Hamowanie pociągu do położenia zwrotnicy, której mechanik nie przestawia? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|