" Za dwa lata pojedziemy S17 od Tomaszowa Lubelskiego do Warszawy" - tak tak tak, chyba z przodu jedynki zabrakło...
|
|
Ta droga nie jest potrzebna. My warszawiacy nie jeździmy do lublina bo i po co. Nam potrzebna droga do kazimierza i to wszystko.
|
|
Po co gadać takie głupoty. Na trasę od Piask do Tomaszowa nawet projektu jeszcze nie ma, a minister wciska że za dwa lata pojedziemy ekspresówką. Tylko się gość ośmiesza
|
|
jechał ktoś juz po tym odcinku?jak nawierzchnia betonowa sie spisuje?
|
|
ta droga to ogromne zagrozenie dla lublina, jeszcze wiecej osob bedzie wyjezdzac z lublina, juz teraz lublin maje, a np. Rzeszów rośnie
|
|
oj.... jeździ Warszawa do Lublina, jeździ.... z tym, że mówimy tutaj o biznesach. Na lans to faktycznie Kazimierz wystarczy L:))
|
|
Rzeszów rozwija się między innymi dlatego, że zrobiono autostradę z Krakowa i niektórym pracodawcom bardziej się oplaca zapłacić mniej ludziom w Rzeszowie, mieć tańsze lokale i niższe podatki niż w Krakowie. W Lublinie będzie podobnie, część ludzi odjedzie ale przyciągnie to też inwestorów z Warszawy.
|
|
ta droga to ogromne zagrozenie dla lublina, jeszcze wiecej osob bedzie wyjezdzac z lublina, juz teraz lublin maje, a np. Rzeszów rośnieBardzo dobrze. Skoro ratusz głosy ludzi ma za nic, to niech głosują nogami i uciekają z tego rządzonego przez pazernych deweloperów bantustanu. Ciekawe komu cwaniaczki będą wtedy wciskać swoje apartamęciki. |
|
ta droga to ogromne zagrozenie dla lublina, jeszcze wiecej osob bedzie wyjezdzac z lublina, juz teraz lublin maje, a np. Rzeszów rośnierzeszów rośnie :)))) nie bój.. nie bój Lublina nie przerośnie ;))) |
|
A wszystko po to żeby szybciej dojechać do Kołbieli.
|
|
Ta droga nie jest potrzebna. My warszawiacy nie jeździmy do lublina bo i po co. Nam potrzebna droga do kazimierza i to wszystko.Jak to po co? Do Lublina przjeżdżacie warszawiaki po słoiki. |
|
"Za dwa lata pojedziemy S17 od Tomaszowa Lubelskiego do Warszawy". Panie Andrzej Adamczyk, niniejszym nazywam pana kłamcą i jeśli czuje się pan urażony to proszę mnie pozwać to wykażę w sądzie, że jeśli za dwa lata pojedziemy obwodnicą Tomaszowa Lubelskiego to będzie dobrze. KŁAMCO!!!
|
|
Jak dla mnie czuć różnicę na niekorzyść,w porównaniu do bitumitu ale generalnie lux,super -jak ktoś jeździł wcześniej to z pewnością doceni.Ja doceniam bardzo też to że nie było aż takich utrudnień w czasie budowy jakie widziałam na S7 i S8. Ci którzy hejtują, niech najpierw na siebie popatrzą,na siebie ponatzrkają a potem na udogodnienia jakie powstają.
|
|
Rzeszów rozwija się między innymi dlatego, że zrobiono autostradę z Krakowa i niektórym pracodawcom bardziej się oplaca zapłacić mniej ludziom w Rzeszowie, mieć tańsze lokale i niższe podatki niż w Krakowie. W Lublinie będzie podobnie, część ludzi odjedzie ale przyciągnie to też inwestorów z Warszawy.co to znaczy że BĘDZIE podobnie? w Lublinie jest co najmniej dwa razy więcej biur niż w Rzeszowie, więc ekspresówka co najwyżej może pomóc w odskoczeniu Lublina jeszcze bardziej od Białegostoku i Rzeszowa, które swoje ekspresówki dostałyt wcześniej.... |
|
Przypominam ze cała trasa wawa lublin i dalej do granicy miała być gotowa na euro 2012!!!!
Delikatna obsuwa..
|
|
Przed urlopem warto wejść w kartę Curve. Oto powody dlaczego:
1. zastąpi wszystkie posiadane w portfelu karty - portfel będzie w końcu cieńszy! W aplikacji wybieram którą kartą chcę płacić
2. przez pierwsze 90 dni z trzech wybranych sklepów będę otrzymywał dodatkowy cashback 1% (ja wybrałem BP, Lidl i Aldi)
3. W przypadku gdy zapłacę nie tą kartą, którą chciałem to do 14 dni mogę przesunąć płatność na inną kartę!
4. za wyrobienie otrzymałem bonus w wysokości 5 funtów (przy pobieraniu aplikacji na telefon wpisz koniecznie kod: N96OQ32N
5. za granicą korzystam z uczciwego przelicznika walut organizacji MASTER a dodatkowo nie muszę uzupełniać "portmonetki" (jak to jest przy karcie revolut) i w ten sposób nie blokuję niepotrzebnie pieniędzy w walucie obcej - płacę bezpośrednio z mojej polskiej karty
6. przez przenoszenie kodu miejsca płatności przez kartę Curve na moją kartę zyskuję w akcjach bonusowych - np za płatności w hotelach, restauracjach, ...
7. niebieska karta Curve jest bezpłatna!
8. zapraszam: ***s://***curve.app/join#N96OQ32N
|
|
Ta droga nie jest potrzebna. My warszawiacy nie jeździmy do lublina bo i po co. Nam potrzebna droga do kazimierza i to wszystko.A nie wystarczy wam, malowanym warszawiakom spod Grójca, dobra droga do Biedronki? Bo chyba tylko do takiego kręgu zawężają się wasze "stołeczne" horyzonty. Pochodzę z Warszawy i Lublin bardzo sobie cenię jako miasto wspaniałej historii, obiecującej przyszłości no i komisarza Maciejewskiego:) |
|
Ta droga nie jest potrzebna. My warszawiacy nie jeździmy do lublina bo i po co. Nam potrzebna droga do kazimierza i to wszystko.A Warszawiacy, tacy jak autor wpisu, są potrzebni Kazimierzowi jak wrzod na ***. |
|
Moze najpierw skonczcie tory kolejowe na trasie Lbn-Wawa(bo jedzie sie przez jakies zadupia ponad 4h zamiast 2) a dopiero pozniej zabierzcie sie przebudowa tego co juz istnieje...czyli trasy s17.
|
|
Miejscami jest trochę nierówna ta trasa, a sama nawierzchnia jest glośniejsza. Tak poza tym spoko.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|