Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kura sprawcą kolizji. Jej właściciel dostał mandat

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 19 lutego 2019 r. o 10:42 Powrót do artykułu
ja miałem to samo ( niestety ) z psem, właściciel dostał 50 zł mandatu a ja kilka tysia z ubezpieczenia , ale nie dotyczy w strefie zamieszkania gdzie za kolizję zostanie ukarany kierowca i słono zapłaci za naszego pupila
Odpowiedz
To dlaczego nie ukarali kury - jak była sprawcą kolizji ? A co ze szkodą w mieniu - gospodarza ? przecież kura padła ?
Odpowiedz
Kierowca ma szczęście w nieszczesciu, że w tym czasie kura nie była pod opieką nieletniego. Bo ewentualne szkoły pokryłby z własnej kieszeni
Odpowiedz
To dlaczego nie ukarali kury - jak była sprawcą kolizji ? A co ze szkodą w mieniu - gospodarza ? przecież kura padła ?
 Będzie rosół
Odpowiedz
typowe samobójstwo
Odpowiedz
Kiedyś znalazłam sobie motto życiowe: "I want to live in a world where the chicken can cross the road without its motives being questioned". Kura też to pewnie znała. Kierowca i pan policjant - nie. Ech... sielskie życie...
Odpowiedz
A czy kura była trzeźwa?
Odpowiedz
i tak się żyje powoli na tej wsi...
Odpowiedz
Za mocno utuczona kura i nie dała rady odfrunąc.Co to za wrak, że kura narobiła tyle szkód.
Odpowiedz
Ile mandatu za spowodowanie śmierci przez łosia pytam ?????????????????????????????
Odpowiedz
mógłby przyhamować , jakby nie piratował
Odpowiedz
kompromitacja policji ...
Odpowiedz
Z czego oni robią te współczesne samochody że głupia kura tyle szkód zrobiła.
Odpowiedz
A właściciel samochodu nie poniósł żadnej odpowiedzialności? Przecież zabił kurę.
Odpowiedz
Kury na tory
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...