ja miałem to samo ( niestety ) z psem, właściciel dostał 50 zł mandatu a ja kilka tysia z ubezpieczenia , ale nie dotyczy w strefie zamieszkania gdzie za kolizję zostanie ukarany kierowca i słono zapłaci za naszego pupila
|
|
To dlaczego nie ukarali kury - jak była sprawcą kolizji ? A co ze szkodą w mieniu - gospodarza ? przecież kura padła ?
|
|
Kierowca ma szczęście w nieszczesciu, że w tym czasie kura nie była pod opieką nieletniego. Bo ewentualne szkoły pokryłby z własnej kieszeni
|
|
To dlaczego nie ukarali kury - jak była sprawcą kolizji ? A co ze szkodą w mieniu - gospodarza ? przecież kura padła ?Będzie rosół |
|
typowe samobójstwo
|
|
Kiedyś znalazłam sobie motto życiowe: "I want to live in a world where the chicken can cross the road without its motives being questioned". Kura też to pewnie znała. Kierowca i pan policjant - nie.
Ech... sielskie życie...
|
|
A czy kura była trzeźwa?
|
|
i tak się żyje powoli na tej wsi...
|
|
Za mocno utuczona kura i nie dała rady odfrunąc.Co to za wrak, że kura narobiła tyle szkód.
|
|
Ile mandatu za spowodowanie śmierci przez łosia pytam ?????????????????????????????
|
|
mógłby przyhamować , jakby nie piratował
|
|
kompromitacja policji ...
|
|
Z czego oni robią te współczesne samochody że głupia kura tyle szkód zrobiła.
|
|
A właściciel samochodu nie poniósł żadnej odpowiedzialności? Przecież zabił kurę.
|
|
Kury na tory
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|