Co to za Audi jak motorek koľowyrywa i tak maskryje podwozie?Jakby udezyļ sczygaczem to z Audi nie bylo by co zbierac.
|
|
Dziennikarzyno proszę mi wytłumaczyć jak osoba poszkodowana może być przewieziona śmigłowcem do szpitala? Przetransportowana to rozumiem ale przewieziona? Jak szkołę skończyłeś/Aś?
|
|
To świadectwo, które powiem każdemu, aby usłyszał. Byłem żonaty od czterech lat i piątego roku mojego małżeństwa, inna kobieta miała zaklęcie, aby zabrać mojego kochanka ode mnie, a mój mąż zostawił mnie i dzieci, a my cierpieli przez 2 lata, dopóki nie miałem na myśli stanowiska, na którym to mężczyzna Dr.WEALTHY pomógł komuś i postanowiłem dać mu próbę pomocy w zabraniu mojego kochanego Męża do domu i uwierz mi, po prostu wysyłam mu swoje zdjęcie i mojemu mężowi, a po 48 godzinach, jak mi powiedział, widziałem do domu wjechał samochód i oto był mój mąż, a on przyjechał do mnie i do dzieci i dlatego cieszę się, że każdy z was jest podobny do tego mężczyzny i ma swojego kochanka z powrotem do siebie. Email: wealthylovespell@gmail.com możesz również skontaktować się z nim lub whatsApp go onthis +2348105150446 dziękuję bardzo
|
|
Dziennikarzyno proszę mi wytłumaczyć jak osoba poszkodowana może być przewieziona śmigłowcem do szpitala? Przetransportowana to rozumiem ale przewieziona? Jak szkołę skończyłeś/Aś?Jeśli śmigłowcem, to może też być przeleciana. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|