A ja myślałem, że jechał po asfalcie ?!
|
|
Ja tam kiedys pijany jezdzilem, 3 lata odsiedzialem, matka mnie z chalupy wyrzucila. Teraz jestem aa i mam dom i kobiete i 5 dzieci i moge powiedziec ze nikt mi nie pomogl jak bylem na dnie
|
|
Ja tam kiedys pijany jezdzilem, 3 lata odsiedzialem, matka mnie z chalupy wyrzucila. Teraz jestem aa i mam dom i kobiete i 5 dzieci i moge powiedziec ze nikt mi nie pomogl jak bylem na dnieWłasnie matka w ten sposób ci pomogła. Choć wydaje sie to okrutne i bolesne, ale jest to jedyny skuteczny sposób aby pijakiem potrząsnac i przwrócić go do pionu. Idź do Matki i podziękuj jej za to. |
|
Dlaczego oni zajeżdżają drogę jadący prawidłowo?
|
|
SMS-ka pisał czy na Fejsie był?
|
|
to jest s-max?
|
|
A taki był ładny, amerykański.
|
|
Też mi piękna pomoc, rzeczywiście jest za co. Zamiast pomóc chłopakowi, to wywaliła go na bruk, bez niczego. Co to za matka? Chyba „ matka polka „ Co to za czasy, by rodzic wyrzucał własne dziecko. Szkoda , że jeszcze na policję nie zadzwoniła, że wsiada po pijaku. Wtedy to można by było podziękować, za zmarnowanie papierów, a także życia. Gdzie tu sens i logika. Pozdrawiam : D Ps. czy zna Pan definicje słowa pomoc : DJa tam kiedys pijany jezdzilem, 3 lata odsiedzialem, matka mnie z chalupy wyrzucila. Teraz jestem aa i mam dom i kobiete i 5 dzieci i moge powiedziec ze nikt mi nie pomogl jak bylem na dnieWłasnie matka w ten sposób ci pomogła. Choć wydaje sie to okrutne i bolesne, ale jest to jedyny skuteczny sposób aby pijakiem potrząsnac i przwrócić go do pionu. Idź do Matki i podziękuj jej za to. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|