Jaki numer rejestracyjny ma ta bemka . Znając życie to zaraz skasują
|
|
Na 19 by się przydało to BMW, odcinek Lublin, Lubartów, Radzyń. Tam się cuda dzieją, na s17 oprócz nielicznych testerów każdy jedzie swoim rytmem.
|
|
i znow policja bedzie lamac prawo Bedzie podawac szybkosc swojego radiowozu a w zamian za to my ufundujemy im emeryturke po 15 latach pracy
|
|
Kiedy S17 w Rykach będzie otwarta to go sprawdzimy.
|
|
Zanim otworzą s17 to milicjanty rozbiją to bmw znając życie :))
|
|
Lry12ar
|
|
Ja jeżdżę autem o bardziej udokumentowanej sprawności niż to Najsztuba i Cimoszewicza z prędkościami mocno zbliżonymi do tych przepisowych ,dlatego ten news jest mi jakoś obojętny. Nie komentowałbym tego artykułu gdyby nie jedno ALE . Otóż wielokrotnie starałem się dostukać do lubelskiej drogówki aby coś zrobili z tymi którzy pod naszymi oknami na Czechowie u zbiegu ulic Smorawińskiego i Kompozytorów Polskich ,gdzie prawie każdego dnia a szczególnie przed weekendami banda zmotoryzowanych frustratów , podrasowanymi pojazdami urządza sobie uliczne burdy tak że garnki w szafkach podskakują. To wszystko dzieje się pomiędzy godziną 22:00 a 24:00
Pytanie - co wtedy robi to BMW skoro mimo próśb nie chce ruszyć z miejsca i po jasną ******ę mi ono ?
|
|
Ostatnio było zdjęcie z rej LSW
|
|
Ja mam audi a 6 3,5 motor 320 KM, myse ze nie mają szans. U niemca tym autem 340 km/h jechalem, z wczasów w alpach, to bylo w lutym po mokrym
|
|
To jest okradanie Polaków.
|
|
Ja mam audi a 6 3,5 motor 320 KM, myse ze nie mają szans. U niemca tym autem 340 km/h jechalem, z wczasów w alpach, to bylo w lutym po mokrymMokre,to chyba sny miałeś. |
|
Ja jeżdżę autem o bardziej udokumentowanej sprawności niż to Najsztuba i Cimoszewicza z prędkościami mocno zbliżonymi do tych przepisowych ,dlatego ten news jest mi jakoś obojętny. Nie komentowałbym tego artykułu gdyby nie jedno ALE . Otóż wielokrotnie starałem się dostukać do lubelskiej drogówki aby coś zrobili z tymi którzy pod naszymi oknami na Czechowie u zbiegu ulic Smorawińskiego i Kompozytorów Polskich ,gdzie prawie każdego dnia a szczególnie przed weekendami banda zmotoryzowanych frustratów , podrasowanymi pojazdami urządza sobie uliczne burdy tak że garnki w szafkach podskakują. To wszystko dzieje się pomiędzy godziną 22:00 a 24:00 Pytanie - co wtedy robi to BMW skoro mimo próśb nie chce ruszyć z miejsca i po jasną ******ę mi ono ?Nie dzwoń !!! Na to skrzyżowanie policja nie przyjedzie. Boi się. |
|
Jaki numer rejestracyjny ma ta bemka . Znając życie to zaraz skasująZnając życie,to chyba Internet jest Ci potrzebny do oglądania filmików na YouTube i portali społecznościowych. Takie dane są dostępne i nie jest to żadną tajemnicą. |
|
Ja jeżdżę autem o bardziej udokumentowanej sprawności niż to Najsztuba i Cimoszewicza z prędkościami mocno zbliżonymi do tych przepisowych ,dlatego ten news jest mi jakoś obojętny. Nie komentowałbym tego artykułu gdyby nie jedno ALE . Otóż wielokrotnie starałem się dostukać do lubelskiej drogówki aby coś zrobili z tymi którzy pod naszymi oknami na Czechowie u zbiegu ulic Smorawińskiego i Kompozytorów Polskich ,gdzie prawie każdego dnia a szczególnie przed weekendami banda zmotoryzowanych frustratów , podrasowanymi pojazdami urządza sobie uliczne burdy tak że garnki w szafkach podskakują. To wszystko dzieje się pomiędzy godziną 22:00 a 24:00 Pytanie - co wtedy robi to BMW skoro mimo próśb nie chce ruszyć z miejsca i po jasną ******ę mi ono ?Czemu nie idziesz z tym do Zuka? On taki pomocny przecież..... |
|
Mnie w Świdniku przydazyła sie fajna sytuacja stałem na światłach obok Fiata Punto pusciłem hamulec i auto zaczeło sie delikatnie toczyć do przodu to samo zrobił Fiat zwyczajnie popatrzyłem w bok ale kierowcy nie widziałem siedział mocno z tyłu gdy zapaliło sie zielone swiatło Fiat ruszył z całą moca do przodu (Diesel) została tylko czarna chmura :D Pewnie facet myślał że bede sie chciał z nim scigac po zjeździe z ronda na drugim pasie patrze zatrzymuje sie Fiat a za nim chyba Mercedes myslę sobie stłuczka ? Będa sie lac ? A tu wychodzi Policjant z Fiata .......
|
|
Dostali w nagrodę za naparzanie ludzi mandatami !!!
|
|
Tym fachowcom z BMW daje 3 do 6 ciu miesięcy zanim go rozbiją
|
|
Ja mam audi a 6 3,5 motor 320 KM, myse ze nie mają szans. U niemca tym autem 340 km/h jechalem, z wczasów w alpach, to bylo w lutym po mokrym
Chłopczyku, mokre to było prześcieradło po 'pracach ręcznych' jak trzepałeś przed snem
|
|
Czarno widzę, ciemności...
|
|
Mój wóz ma ponad 300KM i sam na niego zarobiłem, a tu wieśniaki się chwalą nie swoim samochodem, buhahaha. Ciekawe kiedy go kulsony rozbijecie.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|