Czy zawsze jeżdżą 120 km/h że nie można ich wyprzedzać?
|
|
Ryckie policmajstry to cwoki. Lapia za byle g... najlepiej slabe auta i jeszcze pyskuja, a lepszw omijaja.
|
|
Szpitala w Rykach nie mają, że z wypadku ludzi powieźli do Puław ale na Bemkę żeby ludzi gnębić musi być.
|
|
Szpitala w Rykach nie mają, że z wypadku ludzi powieźli do Puław ale na Bemkę żeby ludzi gnębić musi być.Strzelnicy też w Rykach nie macie,ale na broń dla Policji,to piniędze są.Skandal! |
|
Długo nie pojeżdżą . Pierwsze mrozy i widzę go w barierkach .
|
|
Myślenie tych policjantów jest typowe dla Januszy za kierownicą: najważniejsze ile mam KM, jaki wóz i szpan! Kilka tygodni temu, kiedy policja dostała nowe bmw, był wywiad w Warszawie z jednym z nich, jechali w aucie, koleś: wąsy, brzuch i łokieć na szybie (nie wiem jak udaje się tak karkołomnie wygiąć kończynę), i śmiech i zażenowanie... Skoro to był najlepszy z nich i rzucili go do tv. Ad rem: wyprzedzę was bez krępacji jak będziecie jechać 100 km. Mam prawo. A wy będziecie łapać TYLKO za przekroczenie prędkości? A co z jazdą na zderzaku, blokowanie lewego pasa, zmiana pasa z prawego na lewy TUŻ przed nadjeżdżające auto?! Zaimponujecie mi jak złapiecie kolesia za przekroczenie prędkości i jednocześnie dacie drugi mandat za blokowanie lewego pasa (nagminne) a nie tylko za prędkość! Ale na co ja liczę.....
|
|
Gruby z Puław będzie się woził
|
|
Oby tak sprawnie kupowali naszej służbie zdrowia nowe , dobrze wyposażone karetki (nie muszą być bardzo szybkie), jak policji kupują nowe nieoznakowane radiowozy. W niewielkim stopniu poprawiają one bezpieczeństwo, bo inni nie wiedzą że to policja i skoro nie widzą policji na drogach, to chętniej łamią przepisy. Nieoznakowane radiowozy służą do szybkiego wyciągania pieniędzy pod pretekstem bezpieczeństwa. A pan Redaktor to nie może o tym w ten sposób napisać? Przecież to jest problem, można by znacząco podnieść bezpieczeństwo przez oznakowanie i widoczność policji na drogach. Już chyba minęły te czasy, kiedy można było tylko chwalić działania władzy. Pozdrawiam.
|
|
Nauczcie się jeździć przepisowo wieśniaki a później dopiero się żalić. Bardzo dobrze że policja ma nowy wóz. Łapcie jak najwięcej.
|
|
Może nie mają szans tylko geniuszu wystarczy im nagranie i srasz pod siebie cwaniaczku
|
|
Na ulicy Kościuszki obok sądu znak przejścia zarósł krzaczorem, poziomych też brak. Żałosna ta gatka o bezpieczeństwie. Problem zgłoszony w gm. ponad miesiąc temu mają to w bani
|
|
Policja też jeździ z 17 tki ul. Kościuszki na fabrykę i problemu nie widzi. Najlepiej zabrać prawko za nie oznakowane przejście. Biedna gminna i nie stać na puszkę farby, życie pieszego jest droższe.
|
|
Hurra krzaczor przyciety na Kościuszki
|
|
Ale czy mają kasę na puszkę farby by namalować pasy??
|
|
Robi się tak jedziesz za BMW i nagrywasz jak złapiesz ich na przekroczeniu prędkości to wyprzedzasz jak cię
Zatrzymają to przesyłasz film do komendanta wojewódzkiego policji a wtedy ty masz przesłane i oni również.
|
|
Ciekawe jak długo polata
|
|
Byle jaki diesel z 200 KM na pokładzie odstawi to pudło pod górkę. Na prostej może być 50/50.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|