43-latek na emeryturze kurła... jprdl...
|
|
Obecne sądownictwo pielęgnuje obstrukcję i złodziejstwo. Policja musi sobie radzić . Każdy złodziej to niewinny. Niema sprawy wieloletniego przestępcy ale jest tych co go złapali. Jak tak dalej pójdzie to będziemy stosować samosądy.
|
|
Moze i szkoda,ze policjanci za bydlaka juz poniesli konsekwencje sluzbowe ale wybrali zly sposob do pokuty za przestepstwo do ktorego dopuscil sie leciwy kretyn.Nic nie napisano jaka spotkala kara za dewastacje na cmentarzu.
|
|
Do więzienia tuczyć na koszt podatników ? ! To jakaś kpina ! . Tych kundli w mundurach za to co zrobili to powinni pobić spałować i po jajkach paralizatorem to by się nauczyli jeden z drugim że nie są ponad prawem.
|
|
Po przeczytaniu tego artykułu nasuwa mi się cytat chyba bienkowskiej:"ale jaja, ale jaja"
|
|
za komuny piwo pilo sie pod sklepem i zaden mundurowy sie nie interesowal,teraz oczy dookola glowy bo 100 mandat,w Reichu psiarze wiedza ze Polak bo otworzy piwo i sie rozglada czy go za zabojstwo nie zamkna
|
|
no zajebiscie za bycie bandyta 2 poszlo na emeryturke a trzeci do wojska Pytam chyba w nagrode
|
|
To teraz proponuję żeby ten zespół praw człowieka przeszedł się do pierwszego lepszego więzienia i zapyta każdego po kolei z osadzonych czy jest bity, gnębiony i szkalowany w kryminale. Gwarantuję że takich cudów naopowiadają że ten śmieszny zespół roboty będzie miał przez rok. To tak jak wejść do schroniska dla bezdomnych i zapytać kto zgubił 100zł bo znalazłem przed wejściem. Druga sprawa to mamy chore prawo bo pismaki nagłaśniają sprawę to żaden prokurator i sędzia nie myśli już racjonalnie bo afera jest. Proponuję żeby gdy jakiś pismak coś nawywija przypominać o tym w komentarzach pod przypadkowymi artykułami przez rok. Ja tak będę robił.
|
|
Szkoda, że dziennik wschodni nie wspomniał co to gość ten 70 latek, stary kryminalista. Temat juz walkowany kilkukrotnie, zwykle bicie piany, stronniczy anty policyjny artykul, bo takie historie sie dobrze sprzedaja w spoleczenstwie. Czasy takie ze prokuratura stawia zarzuty na podstawie zwyklych pomowień i daje wiarę bandycie a nie policjantowi. Jak by zapytac kazdego co jest na dołku to by co drugi się żalił że został pobity, wystarczy sobie samemu kilka siniaków zrobić i to ma być dowód? Chcecie skutecznej policji w walce z bandytami ? to wiecej takich wyrokow na podstawie pomowien niech zapada i to nasze prawo ktore chroni bandyte a wiaze rece organom scigania. Nie wpominaja o tych clych RPO, Chelsinkiej fundcji praw czlowie, wydzialach kontroli...
|
|
Bicie podejrzanych było powszechne na tej komendzie. Sam tego doświadczyłem (i to za niewinność)
|
|
Brak nadzoru. Dlaczego komendant nie został za to rozliczony. U nasw Łodzi odwłali komendanta i zastępcę.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|