Jak widac opisany policjant nie powinien nawet posiadac prawa jazdy. Samochodem z automatyczna skrzynia biegow jezdzi sie uzywajac jednej nogi, nie dwoch. Kto mu pozwolil jechac takim samochodem?
|
|
Ale orły w tej policji
|
|
"Policjant z nieoznakowanego BMW dostał mandat."***O! Jak miło . . . :)
|
|
Jak dostał kluczyki to nie mówili jak się jeździ automatem !? Mogę za 500 zł podszkolić tego Pana.
|
|
Dziwne, że przy takich umiejętnościach, do tej pory nie rozwalili tego BMW.
|
|
"Kierowca z przyzwyczajenia wcisnął więc hamulec lewą nogą bardzo zdecydowanie, tak jak sprzęgło."
tiaaa....
Dobra ściema nie jest zła.
|
|
Heh niezła baja z tą przesiadką z manuala na automat. Jeszcze jakby to był zwykły, szary obywatel i do tego np. kobieta, no to jeszcze... jeszcze... można "dać wiarę". Ale policjant żeby tak się tłumaczył??? Zawracanie takie nagłe w miejscu do tego nie wyznaczonym to też dlatego że to niedobre BMW z jeszcze gorszym automatem... no tak... "złej baletnicy..." xD
|
|
nie pwinien dostać każdemu może się to zdarzyć
|
|
A gdyby tak na autostradzie w sznurze samochodów na lewym pasie orzy 140km/h tak zahamowal? Pewnie autostrada byłaby zablokowana na cały dzień.
|
|
Jak widac opisany policjant nie powinien nawet posiadac prawa jazdy. Samochodem z automatyczna skrzynia biegow jezdzi sie uzywajac jednej nogi, nie dwoch. Kto mu pozwolil jechac takim samochodem?Jeżdżę automatem i hamuje lewą nogą i co zabronisz mi używać dwóch nóg? |
|
Haha ale wytłumaczenie rodem z kraju hamburgerów!
|
|
He he he. Tłumaczenie policjanta na poziomie... policjanta! :) Od kilku lat, prywatnie, mam samochód z automatem a służbowy z manualną skrzynią. Jednym i drugim jeżdżę codziennie i jakoś nie mam problemów "z nogami". No ale nie jestem... policjantem :)
|
|
Śmiechu warte!
|
|
A czemu nie zatrzymano mu uprawnień na 3 miesiące ? Kpina z ludzi, ale pięknie widać jak dbają o poprawę bezpieczeństwa...
|
|
Ale wiocha.
|
|
Rower mu dajcie. To mu się nogawka w łańcuch wkręci.
|
|
Od dawns Policjanci z Ryk reprezentuja soba najnizszy profesjonalizm. Nic nowego.
|
|
No tak . Telefon komórkowy przy uchu wyłączył mu mózg niczym blondynce .
|
|
Kandydat do SOP
|
|
za sam tel nalezy sie 200
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|