Potraktowany jak każdy inny kierowca? W takim razie nie muszę nawet z nimi rozmawiać. Nie chce mi się gadać z kierowcami.
|
|
Niedługo będzie więcej filmów z ty gliniarskim bmw z ryk.
|
|
Co nie zmienia faktu że facet wjechał na czerwonym bo żółte już było jak BMW zjezdzalo ze skrzyżowania
|
|
A od kiedy w automacie jest pedał hamulca pod lewą nogą ?? Po prawej stronie masz gaz hamulec i to by było na tyle
|
|
Jest też taki filmik co taki gruby łysy policjant jedzie tym bmw na czerwonym świetle.
|
|
Skoro nie umie jeździć automatem to po co wsiada za kółko. Pomyliły mu się pedały jaka szkoda. Policjancik amatorek
|
|
jak widac policji w nieoznakowanych wozach yanosik by sie przydał xd
|
|
co za gamoń
|
|
Generalnie wykazalabym trochę wyrozumiałości... przesiadam się na co dzień z automatu w manual ... ale moja pierwsza jazda wyglądała dokładnie tak samo ... niestety zrobiłam awaryjne hamowanie przy manewrze skrętu w prawo na placu manewrowym. Pocwiczylam zanim ruszyłam na drogę i każdemu to radzę. Wtedy często w manualu używa się sprzęgła i faktycznie lewa noga zahamowalam nagle. To był pierwszy i ostatni raz. Już więcej tego błędu nie popelnikam a kierowcy za bmka gratuluję refleksu bo one mają hamulce jak zylety więc bardzo trudno było ominąć kolizję.
|
|
Dziwne zachowanie ale od razu gościa nagrywać i wysyłać (bo jechał BMW - choć mi też źle kię ta marka kojarzy ale bez przesady..!) do netu nagranie?! ZAKAZ KAMEREK! Może jak ci debile z kamerkami ( którzy "zawsze" jeżdżą zgodnie z przepisami) ponagrywają więcej policjantów do ukarania mandatem, to Policja sama wystąpi o zakaz tych ***onych kamerek bo nie będzie miał kto jeździć! Uważam, że EWENTUALNIE materiały z tych wideorejestratorów powinny być dopuszczone jako dowód wykroczenia bądź przestępstwa WYŁĄCZNIE w przypadku kolizji bądź wypadku! Tymczasem mamy szeryfów i jednocześnie cioty jeżdżące z kamerkami ale trzęsących portkami! I taka szmata ma prawo jazdy?! Jechałem kiedyś w Poznaniu Marcelińską i jest taki odcinek drogi na którym przeważa podwójna ciągła - choć są odcinki kilkunastometrowe z przerywaną. Przede mną jedzie 25-35/h jakiś samochód. Nie mogę c***a wyprzedzić, co chwilę przyhamowuje tak, jakby nie wiedział gdzie jest - rejestracja poznańska. Nagle patrzę a tu pod jego lusterkiem KAMERKA ! I myślę sobie: ty ***ie ***ony!! Czysta prowokacja! S***el utrudniał ruch powolna "jazdą" i tylko wyczekiwał aż ktoś go wyprzedzi na podwójnej!!! I takich ***ów jest pełno! W normalnym państwie to Policja jest od zabezpieczania dróg i wyłapywania wykroczeń oraz przestępstw drogowych! Za to zabrać prawko na pół roku c***owi i niech w tramwaju nagrywa dopóki w mordę od jakiegoś pasażera nie dostanie!
|
|
Skoro ten krawężnik nie potrafi jeździć samochodem z "automatem", to go przenieść na szczotkę do kibla !!! Za nasze pieniądze wozi się kundel jeden nowoczesnym samochodem i stwarza zagrożenie na drodze!
|
|
Fajne BMW, nie stać mnie.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|