a rząd od czego jest,
|
|
a rząd od czego jest,Nie wiem, od czego, ale wiem do czego. Rząd jest do niczego. |
|
O ile się nie mylę, a konferencję prasową pana prezydenta Dudy oglądałam dziś przed południem, to stworzony przez niego Fundusz Medyczny z budżetem 2,7 miliarda złotych ma być przeznaczony między innymi na finansowanie takich zabiegów i leczenia rzadkich chorób, na które wcześniej trzeba było organizować zbiórki publiczne. Tak więc nie pozostaje nic innego jak tylko iść za ciosem i domagać się sfinansowania zabiegu i tak z naszych zbiórek publicznych nazywanych dla zmylenia przeciwnika podatkami!
|
|
Ja wbrew wszystkiemu i temu jaka była ostatnio nie tak dawno afera z taką jedną zbiórką zapytam może brutalnie, ale jednak: CZY KTOŚ TO WERYFIKUJE, SPRAWDZA ITD, ITP?? Szkoda dziecka, ale takich zbiórek w internecie jest na pęczki i jak pokazało tamto zdarzenie, myśle, ze wiadomo o co chodzi łatwo jest brac na litość, ludzie oddadzą co mają, a potem wychodzi. Ile wychodzi oszukanych zbiórek tez inny temat.
|
|
Znam dziewczynkę osobiście. Mama jest moją klientką. Dziewczynka wspaniała!!! Bardzo inteligentna Dziewczynka. Serce pęka jak ktoś pisze komentarze, że czy ktoś sprawdza takie zbiórki....
|
|
"Znam dziewczynkę osobiście. Mama jest moją klientką. Dziewczynka wspaniała!!! Bardzo inteligentna Dziewczynka. Serce pęka jak ktoś pisze komentarze, że czy ktoś sprawdza takie zbiórki.... " --> Jakby od ciebie ktoś wyłudził w sumie kilkaset tysięcy złotych to też bys przestał ufac i pomagać. Dopóki tego nie poczujesz, do póty nie uwierzysz, ze ludzie tak piszą. Ja z dystansem do takich rzeczy podchodzę bo ludzie sa zdolni do wszystkiego nawet ci, którzy wydają sie zaufani i w porządku, a może szczególnie takim najłatwiej wyłudzić. Ciekawe jaką klientką jest dla ciebie matka tej dziewczynki?
|
|
dla osoby niedoinformowanej zbiórki na siepomaga są wszystkie weryfikowane. Na zrzutka.pl też ale nie wszystkie (zweryfikowane posiadają taki opis). Natomiast portal pomagam.pl nie robi tego i rzeczywiście tam zaistniała sytuacja oszustki. Proszę zatem nie pisać w ten sposób ale się doinformować. Wszystkie środki zostają przelane bezpośrednio do kliniki.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|