Wypad kłamco , ludzie na wschodzie ci nie wierzą banksterze obłudny !!!
|
|
Chcemy Polski rozwoju, dlatego musicie zapierdzielać za miskę ryżu !
|
|
Nie lubię PiSu chyba za to że tak szczują Polaków na Polaków. Podzielili nas i skłócili, niszcząc wielkie działo Jana Pawała II któy tak pięknie nas zjednoczył.
|
|
daj ludzki panie miskę ryżu daj... zdradzieckiej mordzie... w końcu wy są ludzkie pany...
|
|
PO,Zsl-arbuzy pakujcie swoje stołki i manatki, nadchodzi zmiana.
|
|
Chcemy Polski bez Morawieckiego i bez Pisu!!! Na zawsze
|
|
Nie wierzę Krzywoustemu, ale jednocześnie mam pewność, że kłamstwo i cwaniactwo to podstawowe składniki DNA członków Platformy Oszustów. Niektórzy mówią, że Morawiec to kret PO - pytanie, dlaczego Prezes to toleruje?
|
|
Znowu łże jak typowy pisowiec ?
|
|
Czy wszystkie drogi będą planowane jak ta pod Radomiem ?
|
|
Przyjechal, obiecał, poklepał po plecach i tylko świeżo pomalowana trawa zaszumiała, wróć tu kiedyś, ale tak między wyborami.
|
|
Morawiecki to były doradca Don-Aldinia (herr tuska), co sugeruje, że pisiaki z jakichś przyczyn mają jakis układ z sorosowcami z PO, a cała ta "walka wyborcza" to teatrzyk miarionetkowy odgrywany dla ciemnego luda.
|
|
Nie lubię PiSu chyba za to że tak szczują Polaków na Polaków. Podzielili nas i skłócili, niszcząc wielkie działo Jana Pawała II któy tak pięknie nas zjednoczył.Co to za bełkot? Dżej Pi 2 to była marionetka sorosowców, którą do swoich celów wykorzystywali cwaniacy hurtowo rabujący majątek narodowy, nie tylko zresztą w Polsce. |
|
Czy Zunio przybił piątkę z Mateuszkiem POdczas któregoś ze sPOtkań Wielkiej Loży? Nie sądzę, nie ta Liga, chociaż bez wątpienia łączą ich wsPÓlne POglądy - np. to, że plebs POwinien generalnie zarabiać co najwyżej na miskę ryżu, a POdstawową rolą każdego co lepiej wykwalifikowanego pracownika ma być zaciągnięcie jak największego kredytu.
|
|
Dlaczego Prezes wymienił pro-społeczną i w miarę uczciwą Szydło na POdręcznego międzynarodowego kapitału? Coś tu jest nie halo, Panie Prezesie - Morawiec pogrąża się na taśmach sowy nie mniej niż POkemony.
|
|
Bara, bara, bara, riki, tiki, tak!
|
|
Co tam znowu ten kłamca obiecał?
|
|
....pozostaje mi podziękować "Pinokio" za te wspólne zdjęcia z mieszkańcami naszej gminy. Dzięki nim pozyskałem pewność co do niektórych osób i wiem, kto od 1 listopada dostanie kopa z pracy :) Zawsze podejrzewałem tego durnia o zwichrowanie intelektualne, ale już jestem tego pewien. Czuje także nieopisany dyskomfort ponieważ kiedyś mu podałem rękę, a to już zdecydowanie zbyt wielkie poświęcenie wobec kogoś z PiS! A więc ..... precz!
|
|
Nie wiedziałem, bo zadałbym mu oarę "ciekawych" pytań....To się nazywa "parwo i sprawiedliwość". I tak zapewne nie miał większej frekfencji (na pewno dużo niższą) niż film kler". No cóż, takie "miasto" jak Ryki, to gnizado pislamizmu, więc czuł się zapewne jak w gabinecie "prezesa" na Nowogrodzkiej. ....
|
|
Panie premierze Morawiecki proszę powiedzieć z jakiego powodu po zakupie z funduszy polskiego społeczeństwa 9 ton złota, wywiózł je pan do Londynu? Traktuje pan Polskę jak kolonię, a Polaków jak idiotów, którzy mają robić i płacić podatki. Podobnie jest z polską bronią, którą przekazano amerykańskim żołnierzom... Czyje interesy pan reprezentuje? Na pewno nie są to interesy Polski i Polaków, ale my Słowianie, Polacy, Naród Wybrany, widzimy i będziemy pamiętać
|
|
Śmiechu warte!!!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|