no a jak nazwać to coś co kradnie krzyże z cmentarzy ja bym nazwał ,,bydlak"
|
|
Kiedyś taką osobę nazywano hi..ą cmentarną ale teraz to może zbieracz artefaktów albo kolekcjoner? Zawsze w takich przypadkach przypomina mi się przewodniczący fundacji helsińskiej nazwiska nie pomnę, który odwiedzał więzienia i wspierał osadzonych użalając się jak tym kur..m ciężko. Aż pewnego razu dwóch zwyrodnialców zabiło mu siostrę. Trzeba było takiej tragedii by zmienił swe lewackie nastawienie.
|
|
ŻE BIJĄ - TO ŚWIĘTA PRAWDA. TAK NA WSZELKI WYPADEK. ON UKRADŁ TYLKO Z CMENTARZA. / NA PEWNO ŹLE/ A JAK NAZWAĆ ŁAPÓWKĘ W WYSOKOŚCI 50. 000.000,- / PIĘĆDZIESIĄT MILIONÓW ZŁ./? TAKIA SOBIE STALINOWSKA PROPOGANDA. ŚMIERĆ JEDNEGO CZŁOWIEKA TO TRAGEDIA, ŚMIERĆ MILIONÓW TO TYLKO STATYSTYKA.
|
|
Dobrze zrobili. Brawo Policja.
|
|
A to Zbychowi Krzos podrzucili kukulcze jajo Zbyszky chyba Ciebie nie lubia w komendzie wojewodzkiej w lublinie
|
|
Dobrze zrobili. Brawo Policja.DOBRZE ŻE POBILI? CZY DOBRZE ŻE PRZENIEŚLI NA INNE STANOWISKO? .................... |
|
Zarabiam 86 $ za godzine pracy w domu. Bylem zszokowany, gdy moja sasiadka powiedziala mi, ze wynosi srednio 95 USD, ale teraz widze, jak to dziala. Teraz czuje taka swobode, ze jestem swoim wlasnym szefem.
Oto, co robie..........>>>>>> www.Money46.com
|
|
To teraz w kpp radzyn podlaski zaloza sekcje boksu trenera juz maja
|
|
ten Z ca myślał jak prawdziwy Zomowiec .przypomnę .że jeszcze od wtmierzania kary jest niezawisly Sąd
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|