I słusznie. Ale na miejscu syna bym teraz uważał...
|
|
Cały czas dochodzą nowe doniesienia, ze sympatycy i politycy PiS jakoś dziwnie "pomagają" przy wyborach. Może niech oni lepiej nikomu nie "pomagają" !
|
|
Syn zabrał dowód, a tu taka wtopa. Ciekawe jakiż to dowód przedstawi? Aż mnie skręca z ciekawości. Nie chciał młody pomóc mamie, to mama mu pokazała. Lemingoza nieuleczalna. Mama pamięta komunistów i ich miłość do Polski i Polaków. Brawo Ja! Brawo mama!
|
|
Bełkot, bełkot bełkot. Kompletny bełkot skundlonego burka z zapyziałego chełmskiego podwórka. Nie pierwszy zresztą...Co chlapnie jęzorem to wtopa....A ja znam tamtejszy kołtuński ludek i jego legendarną wręcz ciemnotę....Nie dziwi nic...Są zdolni do największego sk....syństwa. Brud, nędza i ubóstwo, roboty i perspektyw żadnych, więc najchętniej zaje...li by tym, którzy coś mają. To bardzo podatna gleba na jad nienawiści sączony przez pisiorów....
|
|
Dzielnicowy - to może badać kradzież kury , ale nie sprawę wyborów. To ma sprawdzać Prokurator.
|
|
Pamiętajcie że oni nazwali się prawo i sprawiedliwość tak dal niepoznaki. Wszystko co robią okazuje się nieprawe i niesprawiedliwe. Kłamią, oszukują, manipulują, kombinują, kręcą lody, rozniecają konflikty, sieją nienawiść, lżą i pomawiają. Kwintesencja PiS. Oni po prostu uczciwie nie potrafią. Jak komuniści.
|
|
Dlatego przewiduję, że głosowanie na tak lub nie dla złotego cielca nie zakończy się 12 lipca. Przerażenie i Szok zrobi wszystko, żeby zachachmęcić wyniki, nie oddać władzy. Kryterium uliczne nadal realne, niestety....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|