Jaka wladza taka policja! Wstyd i hanba!
|
|
Biuro Spraw Wewnętrznych oraz miejscowa Prokuratura w Rykach wyjaśniają sprawę. Buchachaaaaaaa. A ja już wiem jak się ona zakończy.
|
|
Komendant na bruk bez prawa do emerytury za te słowa
|
|
wrócą czasy Popiełuszki będą chodzili z wiaderkami i będą topić ludzi
|
|
naciągacze mandatowi tam są i normalni ale i zwyrodnialcy
|
|
Złodziej zatrzymany, a tu oburzenie. Od razu widać, że to prowokacja głupozycji. Dzisiaj złodzieje są chronieni przez jakieś dziwne nie/moce.
|
|
Poczekajmy z komentarzami. Jak sami piszecie 70-latek przez blisko 39 lat prawie cały czas był w więzieniu - to co ciągle siedział za niewinność. A te krzyże co kradł z grobów to też nieprawda. A teraz biedaczek jest pobity - a może był na jakiejś imprezce z innymi miejscowymi żulami i stąd obrażenia co wyszły dopiero później. Niestety ale takiemu co ciągle był w więzieniu to nie wierzę za grosz.
|
|
Został pobity przez nieznanych sprawców. Zupełnie jak w latach 70-80
|
|
Stary złodziej nie skorzystałby z okazji żeby pogrążyć policjantów? To byłaby nowość.
|
|
Który z kryminalnych taki zuch? Też z za Wieprza z za kościoła.
|
|
Co za bzdura? Eksperci??? Prewencji Tortur. Rozmowa sam na sam? A jest nagrana czy może z chęci wykazania się kazał złodziejowi mówić co trzeba by się wykazać? Jak na razie to ewidentne zniesławienie. Postawione bardzo poważne zarzuty bez wykonania jakichkolwiek czynności, jedynie rozmowa z zatrzymanym. Bardzo tu śmierdzi chęcią pokazania potrzeby własnego istnienia, a jednocześnie pomówieniem bo przedstawiona sprawa jest jako sensacja bez jakichkolwiek dowodów.
|
|
Kulga to zwykły cham i psychopata. Wygrazał sie mi próbował potrącic samochodem. Zwyzywał mojego ojca a jak chciałem go wysadzic z auta to zwiał z piskiem opon. Mam czystą karkoteke rodzine uczciwie pracuje. Martwi mnie to ze tacy debile pracują w policji.
|
|
Ciekawe czy z równą gorliwością potraktowali kolegę policjanta i jego żonę lokalną dentystkę w sprawie wyłudzenia setek tysiecy zł z nfz. Albo szefa drogówki z ryk za przemoc domową?
|
|
Zlodziej nie zlodziej przygłup kuliga nie ma prawa wyciągac rąk.jak mają dowody a nie chce podpisac to sprawa do sądu a tam grzywna plus koszty. Mundur mu zycie uratował i kozaczy. A swoją drogą niezły z niego głupek bo zamiast siedzieć cicho to pajacował przy kontroli i się pogrążył.
|
|
Kradł od najmłodszych lat. NIGDY nie ,, shańbił '' się pracą . Zawsze żył na koszt innych ( rodziny lub państwa ).
AKTORSTWO PRZED KAMERĄ PIERWSZA KLASA.
|
|
lubartowskie komentarze . . .
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|