Wydział hejtu nadal działa?
|
|
Będzie szybciej do Szambawy.
|
|
Nie ulega dla mnie wątpliwości, że PiS całe to oddanie do użytku fragmentu S17 wykorzysta propagandowo i zrobi to po swojemu perfidnie i pewnie niejeden fakt przeinaczy przypisując zasługi przede wszystkim, albo nawet wyłącznie sobie, ale z drugiej strony czy jest o co kruszyć kopie? Toż to raptem za tydzień, no, za 8 dni.
W d... mam czy wykorzystają to propagandowo, zrobią szopkę z otwarciem itd. Tak samo zrobiłoby PO więc gościu nie pajacuj. Ważne że realizacja idzie terminowo i nie ma afer np. z podwykonawcami.
A tym odcinkiem do Ryk podobno będzie można już przejechać w ten piątek.
|
|
Nie ulega dla mnie wątpliwości, że PiS całe to oddanie do użytku fragmentu S17 wykorzysta propagandowo i zrobi to po swojemu perfidnie i pewnie niejeden fakt przeinaczy przypisując zasługi przede wszystkim, albo nawet wyłącznie sobie, ale z drugiej strony czy jest o co kruszyć kopie? Toż to raptem za tydzień, no, za 8 dni. W d... mam czy wykorzystają to propagandowo, zrobią szopkę z otwarciem itd. Tak samo zrobiłoby PO więc gościu nie pajacuj. Ważne że realizacja idzie terminowo i nie ma afer np. z podwykonawcami. A tym odcinkiem do Ryk podobno będzie można już przejechać w ten piątek.Naucz się cytować - to raz. Dwa - nie widzę, gdzie pajacuję, za to ty pokazałeś, że z ciebie typowy wyborca PiS - urażony, gdy się o nich w jakikolwiek sposób wspomni. A tym razem nawet ich nie skrytykowałem, c samo w sobie jest dla mnie dziwne. Agresja, którą okazujesz (OK, niewielka, ale jednak) pokazuje, że PiSowi i jego wyznawcom nie powinno się dawać żadnej władzy, a nawet za bardzo na wypowiedzi pozwalać, bo jedyne, co potraficie, to rozpieprzyć wszystko, co się da. |
|
Świetna wiadomość, że w końcu wiadomo od kiedy Ryki i Moszczanka usłyszą ciszę, Tirowcy pojadą szybciej płynniej, osobówki też przyspieszą.Będzie lepiej bo nie będzie takiego ruchu ale zupełnej ciszy to nie będzie. Mieszkam od S-ki około kilometra, za lasem. Kiedyś słychasć było szum aut tylko w mgliste, mokre wieczory, jako pogłos; po otwarciu S-ki z betonową nawierzchnią jest każdego wieczora permanentny szum, jakby samolot startował z oddali. A ruch będzie wzrastał, liczę tylko, że może ten beton się nagumuje i trochę będzie ciszej. Współczuję tym, którzy mieszkają blizej: ekrany NIC nie dają. |
|
Gdyby nie PIS i gdyby nie działanie Pana Premiera Kaczyńskiego, nigdy by nie było ekspresówki S17 !!!! Za czasów PO nic nie było, a teraz proszę, PIS w dwa lata to wszystko wybudował !!!!!
|
|
Gdyby nie PIS i gdyby nie działanie Pana Premiera Kaczyńskiego, nigdy by nie było ekspresówki S17 !!!! Za czasów PO nic nie było, a teraz proszę, PIS w dwa lata to wszystko wybudował !!!!!To prawda. Jeżdżę tamtędy czasem i widziałem nieraz, jak z łopatą tam zaiwaniał... :-) |
|
pisdzielce to mogą se siać propagandę półgłówkom ze wsi. Nikt zdrowo myślący i tak na nich nie zagłosujeCiekawe jaka będzie wściekłość na PIS za realne rozpoczęcie (w końcu) budowy ViaCarpatia z Lublina do Rzeszowa... |
|
Gdyby nie nasz Pan Kaczyński nic by nie było nawet byśmy nie wiedzieli jak buty zawiązać dzięki PIS słońce świeci jaśniej a niebo jest błękitne w woda jest słotka w rzekach i jeziorach ziemia daje plony a powietrze przeszywa nasze płuca aż chce się żyć dla naszego wybawcy, chwała i cześć jedynemu właściwemu Wodzowi
|
|
Czyli 30 km będę musiał dymać z przyczepą campingową po źle oznakowanej uliczce? Wyjeżdżam 02.09 do Gdańska. Nie możecie już puscić kierowców a 06.09 przeciąć sobie wstęgę?
|
|
Same dziwy wczoraj ukończono budowę w ledwo tydzień wojewódzki nadzór budowlany obejrzy i zatwierdzi zgodność z dokumentacją dwa mosty na Wieprzu wiadukty na węzłach "Skrudki" i "Moszczanka" czy też "Ryki Południe" bo nie wiem jak go nazwą i nad linią kolejową z Dęblina do Łukowa.
Ten sam nadzór, który ponad trzy miesiące badał i wstrzymywał wiadukty w Lublinie na ul. Grygowej.
Czyli co jak buduje GDDKiA to w porządku podpisuje się w ciemno a jak miasto rządzone przez inną opcję to zwlekamy, zwlekamy, zarzucamy odchylenia od pionu, niedoróbki. Dwulicowe podejście.
Dużo jest tu na forum o Warszawie i katastrofie ekologicznej w oczyszczalni.
W tej samej Warszawie nadzór taki sam wojewódzki czwarty miesiąc analizuje dokumenty zbudowanego odcinka metra chyba dopatrując się torów zamocowanych pod sufitem oraz nieścisłości chyba typu kolor podpisów i tuszu pieczątek, a na S17 śmig-błysk i będzie otwarcie.
Ale rozumiem pod Ryki zajedzie przeciąć wstęgę Wielki Znawca jazdy TIRami sam Jarozbaw Żoliborski. To po prostu MUSI wszystko grać.
|
|
Gdyby nie nasz Pan Kaczyński nic by nie było nawet byśmy nie wiedzieli jak buty zawiązać dzięki PIS słońce świeci jaśniej a niebo jest błękitne w woda jest słotka w rzekach i jeziorach ziemia daje plony a powietrze przeszywa nasze płuca aż chce się żyć dla naszego wybawcy, chwała i cześć jedynemu właściwemu WodzowiI jeszcze mamy ryby w żekach, ptaki w powietszu i w spodniach no i nareszcie lato... ale morze wudz spościl by troche deszczu? |
|
Ile w Was wyborcy PiSu nienawiści, tylko nie daj Boże wspomni się w zły sposób o 'jedynej słusznej partii' i już atak...
|
|
Dają, dają. Całkiem niezły zarobek producentom i może jakiś odsyp jeszcze komuś.Świetna wiadomość, że w końcu wiadomo od kiedy Ryki i Moszczanka usłyszą ciszę, Tirowcy pojadą szybciej płynniej, osobówki też przyspieszą.Będzie lepiej bo nie będzie takiego ruchu ale zupełnej ciszy to nie będzie. Mieszkam od S-ki około kilometra, za lasem. Kiedyś słychasć było szum aut tylko w mgliste, mokre wieczory, jako pogłos; po otwarciu S-ki z betonową nawierzchnią jest każdego wieczora permanentny szum, jakby samolot startował z oddali. A ruch będzie wzrastał, liczę tylko, że może ten beton się nagumuje i trochę będzie ciszej. Współczuję tym, którzy mieszkają blizej: ekrany NIC nie dają. |
|
PIS to PIS tamto, przecież oni to wszystko robią za nasze pieniądze, powiat Rycki to PIS, pochodzę z tamtąd i jak słucham znajomych jak z uwielbieniem o nich mówią to.... a obwodnica Ok, odciąży miasto No i kierowcy nie będą stali w korku
|
|
To ciekawe czemu Warszawie od maja gotowego od maja metra nie oddają
|
|
Jesu chłopie, mniej TV bo do reszty zgłupiejesz. Same gówniane hasełka grzane przez mainstream...
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|