Chlopak bez pasów?
|
|
Wg. mnie to RAV 4 a nie Avensis co nie świadczy że życia chłopcu nie przywróci. Kondolencje dla rodziny bez względu na przyczynę wypadku.
|
|
Gdzie są zwolennicy niezapinania pasów..? Bo mam pytanie..!
|
|
Biedni Dziadkowie... wyrazy współczucia dla Nich i dla Rodziców chłopca.
|
|
Oferta pożyczki 100% gwarancji.
cześć
Oferujemy pożyczki, a nasze usługi są w 100% gwarantowane, przy przystępnej stopie procentowej wynoszącej 3%
E-mail: infos.kredit700@gmail.com
Whatsapp: +32 460 21 16 01
|
|
Oferta pożyczki 100% gwarancji.
cześć
Oferujemy pożyczki, a nasze usługi są w 100% gwarantowane, przy przystępnej stopie procentowej wynoszącej 3%
E-mail: infos.kredit700@gmail.com
Whatsapp: +32 460 21 16 01
|
|
Ludzie zajmjjcie się sobą. Kogo obchodzi jaki samochód i ile lat miał dziadek.....
Do takiego typu ogłoszeń powinna być wyłączona możliwość komentowania.
|
|
Kurde przecież giną ludzie nawet mający zapięte pasy!!! A teraz pytanie czy miał zapięte czy nie to kto zna odpowiedź?
Byłeś / Byłaś na miejscu? NIE! Nieszcześliwy wypadek... Współczucia Rodzicom Kacpra, i Dziadkom :(
|
|
Ta jezdnia jest tak nierówna że to nie dziwne....
|
|
1. Avensis T25 po liftingu. 2. Robię po 20 tys km rocznie (prywatnie, nie zawodowo), od kilkunastu lat. Jak można nagle skręcić kierownicę przed przedmiotem na drodze? No jak? Widywałem zwierzęta, opony, różne rzeczy. Jak mała, to się ją bierze między koła, większa - to się łagodnie omija. Chyba, że ktoś grzebie w telefonie i zobaczył w ostatniej chwili. Ewidentny brak umiejętności i myślenia. W takiej sytuacji wolałbym nadziać się na coś, uszkodzić zderzak niż ryzykować dachowanie. Brutalna - ale jednak prawda. Kondolencje. i nie każdy musi mieć prawo jazdy, jak nie każdy ma predyspozycje aby być lekarzem, pilotem, etc.
|
|
Przykro mi ale nie zgodzę się z tym żebym potraktowała mojego tatę jak mordercę. Zginął mój syn. A tata tylko próbował ominąć przeszkodę na drodze i już nie wyprowadził samochodu. A jak nie znacie sytuacji to nie oceniajcie ludzi. To moja prośba na przyszłość.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|