Brawo Ty. Możemy spać spokojnie że nikt nie będzie nas znów okradał
|
|
Czyli ryki maja burmistrza w pierwszej turz
|
|
I wszyscy będą zap... za miskę ryżu.
|
|
No trudno, po moich Rykach niczego lepszego się nie spodziewałem. W ostojach ciemnoty zawsze wygrywa bogoojczyźniany populizm...
|
|
czyli znowu bedzie wyprzedawał polską ziemię francuskiemu kapitałowi ....
pokomunistyczne ryckie sieroty wybierają pisowaca który uczciwie nie przepracował ani minuty ......
|
|
Nigdy więcej pazernego PSL
|
|
Żaczek jest z PiS.
|
|
Burmistrz celebryta -tylko po imprezach chodzi i do zdjec pozuje. Niczego wiecej nie robi. Nie wiem co on mysli ze on przystojny i ludzie chca te jego facjate ogladac
|
|
No i dobrze ryki nie będą miały większych długów w które zapedzil miasto pan G
|
|
Dobrze że Żaczek wygrał nie z PO Gąska.
|
|
Przeciez jest dogrywka
|
|
To Gąska lepszy ? Długów narobi, nic nie zrobi, poumarza podtaki ziomkom- też mi włodarz....
|
|
A zaczek co zrobil przez swoja kadencje wielkie nic. Gaska wygra wybory :)
|
|
No cóż ludzie prości tak wybierają.
Pewnie instrukcje z ambon odpowiednie popłynęły...
|
|
To Gąska lepszy ? Długów narobi, nic nie zrobi, poumarza podtaki ziomkom- też mi włodarz....Jeden wart drugiego. |
|
To wygral czy jest dogrywkA
|
|
Kazdy pisze o dlugach pana Gaski. A kto wie ile i dlaczego? I ktora gmina nie ma kredytu? Niestety ale najwiecej maja do powiedzenia Co, co sie nie znaja. A jeszcze troche i nic w Rykach nie bedzie, tylko nie miejcie pozniej do nikogo pretensji ze szpital daleko, pksu nie ma, bo sami wybraliscie zmniejszenie dlugu przez Zaczka zamiast inwestycji. Zaczek to stary polityk, jako posel nie robil nic, jako burmistrz tez nic nie robi.
|
|
Przykro patrzeć na te wyniki... Ile czasu musi minąc i co się musi stać żeby Ryczanie przejrzeli na oczy? naprawdę wybierają Pychę i Szmal?
|
|
Od Żaczka wybaw nas Panie
|
|
Przypomnijcie sobie tylko sprawę Brico i jak głosowało obydwu Jarków .......
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|